Το άλυτο μυστήριο της φύσης, η αρχή της ζωής, η παντοδύναμη αλυσίδα της γέννησης, η μητρική έκρηξη αγάπης σε μία και μόνη ανάσα και μία γυναίκα που πανάρχαια, αιώνια, μοναδικά προσαρμόζεται απόλυτα στη δύναμη του σώματός της, στο τέντωμα και την επέκταση των οστών της για να εξωθήσει στη γήινη ζωή το αιώνια αγαπημένο πλάσμα της, το παιδί της. Στιγμές, σκηνές που αξίζουν όσο τίποτε άλλο να καταγραφούν και να αποτυπωθούν, ως η ύψιστη ουσία μνήμης και συναισθημάτων. Η φωτογράφος Σοφία Καρούμπα με ευαισθησία και απόλυτη αφοσίωση στην τέχνη της αποτύπωσης της αλήθειας και θέλοντας να μοιραστεί μαζί μας αυτές τις τόσο μοναδικές στιγμές της ζωής σας, σε συνεργασία με το imommy.gr σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της και να είστε εσείς η τυχερή νικήτρια που θα κερδίσει μία φωτογράφιση εγκυμοσύνης, τοκετού και μία φωτογράφιση του νεογέννητου μωρού σας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like & share στην ανάρτησή μας στο Facebook από Τετάρτη 24 Μαϊου έως και την Τρίτη 30 Μαΐου.  Η τυχερή νικήτρια θα ενημερωθεί με εισερχόμενο μήνυμα στην σελίδα της την Τρίτη 30 Μαΐου το μεσημέρι. 
Λίγα λόγια για την φωτογράφο
H Σοφία Καρούμπα είναι Ελληνίδα και ζει στην Αθήνα.
Σπούδασε στην Leica Academy of Athens και είναι Εικαστικός Φωτογράφος.
Σύμβουλος Ζεύγους, πιστοποιημένη από το ICPS (College for Humanistic Science Institution for Counselling & Psychological Studies).
Βοηθός Μητρότητας και Σύμβουλος Προγονεϊκής Προετοιμασίας.
Ασχολείται με την φωτογραφική καταγραφή της εγκυμοσύνης, του τοκετού και του βρέφους στην εξέλιξη του.