Η FREZYDERM, είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στην έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι η βρεφική και παιδική επιδερμίδα απαιτούν αυξημένη φροντίδα και υψηλή προστασία. Οι εξειδικευμένες βρεφικές και παιδικές σειρές περιποίησης που σχεδιάζει και αναπτύσσει έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των γιατρών, των φαρμακοποιών, αλλά και των γονιών καθιστώντας την ηγέτιδα στο χώρο της.
Πιο συγκεκριμένα, η SENSITEETH KIDS, είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά στοματικής υγιεινής, αποτελούμενη από οδοντόκρεμες, στοματικό διάλυμα και προϊόντα εξειδικευμένης φροντίδας, για κάθε ηλικιακή ανάγκη από 6 μηνών έως 6+ ετών, με συνθέσεις βασισμένες σε απλά συστατικά με στόχο την υψηλή φροντίδα των παιδικών δοντιών και την ελαχιστοποίηση αλλεργικών αντιδράσεων. Οι παιδικές της οδοντόκρεμες είναι εμπλουτισμένες με ασβέστιο αλλά και φθόριο, με διαφορετικά ποσοστά φθορίου ώστε να προσφέρεται στα δόντια αυξανόμενη προστασία όσο τα παιδιά μεγαλώνουν. Επιπλέον, έχουν υπέροχη, φρουτένια γεύση, κάνοντας το βούρτσισμα των δοντιών απόλαυση. Η σωστή καθημερινή παιδική στοματική υγιεινή ολοκληρώνεται με τα συμπληρώματα διατροφής PRODILAC ORAL KIDS που ενισχύουν τη στοματική υγεία.
Για ολοκληρωμένη καθημερινή  στοματική φροντίδα:
Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus salivarius Oral S1 και Βιταμίνη D3 για τη διατήρηση και επαναφορά της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του στόματος και τη προστασία της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας τόσο για νεογιλά όσο και για μόνιμα δόντια.
Παιδική οδοντόκρεμα για τον καθημερινό καθαρισμό των δοντιών από 3 έως 6 ετών. Η συνεργική δράση Φθορίου και Ασβεστίου προστατεύει από την τερηδόνα και τα μικρόβια, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια με απίθανη γεύση βατόμουρου!
Παιδική οδοντόκρεμα για τον καθημερινό καθαρισμό των δοντιών από 6 ετών. Η ενισχυμένη της σύνθεση με Φθόριο και Ασβέστιο προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα! Η μοναδική  με γεύση φράουλας!
Οδοντόκρεμα για παιδιά από 6 ετών, με εξειδικευμένη σύνθεση που ενισχύει φυσικά το σμάλτο των δοντιών και εμποδίζει την καταστροφή τους από τα οξέα των τροφών και την τερηδόνα. Παράλληλα, προστατεύει από τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων.
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα ειδικό για παιδιά. Από 3 ετών. Ο μοναδικός συνδυασμός Φθορίου και Ασβεστίου μειώνει την τερηδόνα και ενισχύει την αδαμαντίνη. Παράλληλα, μειώνει τους ερεθισμούς στη στοματική κοιλότητα και προστατεύει τα δόντια και τα ούλα από τα βακτήρια.