Tα παιχνίδια της τύχης, της μοίρας, της ζωής της ίδιας είναι απρόβλεπτα, αιφνιδιαστικά, απρογραμμάτιστα. Είναι και κάποιες φορές όμως που κρύβουν τέτοια συγκλονιστική ευστοχία, που το μόνο που μπορείς να σκεφτείς τελικά, είναι ότι κάθε εμπόδιο συμβαίνει για καλό. Για να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς, αφού διαβάσουμε την παρακάτω πραγματικά απίστευτη ιστορία….καλύτερα!
Το μόλις πέντε μηνών κοριτσάκι, η Abigail Lynn, θα έπρεπε να ζει με τους θετούς γονείς της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, αλλά αντίθετα, μεγαλώνει στο σπίτι με την βιολογική της μητέρα, την Christina Fisher, στη Φλόριντα.
Η πραγματική αλήθεια για το πως η μικρούλα κατέληξε να ζει με τη βιολογική της μητέρα είναι ταυτόχρονα συγκλονιστική και συγκινητική.
Η Fisher είχε αποφασίσει να δώσει το κοριτσάκι για υιοθεσία καθώς είχε ήδη μια κόρη 18 ετών και -όπως αναφέρει- δεν ήταν σε θέση να μεγαλώσει αυτό το παιδί καθώς και ο πατέρας του ήταν εξαφανισμένος ενώ η ίδια ζούσε σε ένα μικρό λυόμενο.
Η μικρούλα Abigail Lynn γεννήθηκε όμως με μια σπάνια πάθηση, το σύνδρομο Treacher Collins. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υποανάπτυξη ορισμένων δομών του προσώπου της.   Οι θετοί γονείς που θα την υιοθετούσαν, μόλις την αντίκρισαν, την εγκατέλειψαν και έφυγαν αμέσως από το νοσοκομείο, ισχυριζόμενοι ότι… «το μωρό δεν ήταν αυτό που ήλπιζαν»!!!!!!
Επειδή όμως η καλή νεράιδα του παραμυθιού κάποιες φορές ξεστρατίζει και φανερώνεται και στην αληθινή ζωή, φρόντισε ώστε η βιολογική μητέρα του μωρού όχι μόνο να δεχτεί τελικά να το κρατήσει,  αλλά και να μην μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτό.
«Πέρασα σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης μου σχεδιάζοντας να δώσω την Abigail για υιοθεσία. Γεννήθηκε με ένα σύνδρομο… ενώ δεν είχε ανιχνευθεί στην αμνιοκέντηση ή στο υπερηχογράφημα. Όταν γεννήθηκε η θετή μητέρα της που είχε αναλάβει την υιοθεσία, έφυγε κλαίγοντας από το νοσοκομείο λέγοντας πόσο παραμορφωμένο είναι και δεν ξανάκουσα τίποτα από αυτήν. Συνειδητοποίησα ότι ήταν γραφτό να μείνει σε μένα».
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μικρούλα Abigail θα έχει μια φυσιολογική ζωή… φαίνεται όμως ότι η εξωτερική της εμφάνιση ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να χειριστούν οι θετοί της γονείς. Τώρα η βιολογική της μητέρα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και αναφέρει ότι συνειδητοποιεί πως δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την όμορφη κόρη της.