Αν είστε και εσείς στη διαδικασία ξεκαθαρίσματος των ρούχων σας και έχετε ταλέντο στην ραπτική,  ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ακολουθήσετε παράδειγμα της Stephanie Miller,  μιας μητέρας τεσσάρων παιδιών η οποία μετατρέπει τα παλιά πουκάμισα του άντρα της σε πολύ χαριτωμένα φορέματα για τις κόρες της.
Όλα ξεκίνησαν όταν έπιασε τον άντρα της να πετά ένα πουκάμισο που του είχε αγοράσει επειδή είχε «μπει» στο πλύσιμο. Τότε, της ήρθε η ιδέα.  Να δημιουργήσει κάτι νέο με το ύφασμα αυτό.
Η Stephanie ήταν ζωγράφος πριν γεννηθούν τα παιδιά της αλλά δυστυχώς χρειάστηκε να εγκαταλείψει το επάγγελμά της καθώς υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη. Όπως η ίδια δηλώνει «Ζούσαμε σε ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο – έτσι είχα ελάχιστο χώρο για να στήσω τα έργα μου. Τα χρώματα λαδιού έχουν ανεπιθύμητες αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να πρέπει να τα κρατήσω μακριά από τα παιδιά. Έπαθα και επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον τελευταίο τοκετό, και με το σοκ του τρόπου ζωής της μητρότητας, ένιωσα μια απώλεια ταυτότητας».
Όταν ο σύζυγός της έφερε στο σπίτι μια ραπτομηχανή…  το βρήκε σαν ευκαιρία για κάτι νέο. Η ραπτομηχανή της βοήθησε να ξαναβρεί την δημιουργική της πλευρά.
Απολαύστε τις δημιουργίες της.