Τα παιδιά μας αγαπούν πολύ τα γλυκά (όπως άλλωστε κι εμείς οι μεγάλοι) και όταν τους τα απαγορεύουμε, μπαίνουν στη διαδικασία της στέρησης. Γι αυτό, η λύση δεν είναι να τους τα στερήσουμε, αλλά να αντικαταστήσουμε τα ανθυγιεινά γλυκά με δικές μας σπιτικές συνταγές, με αγνά υλικά και φυσικά αποφεύγοντας τη ζάχαρη! Να, τρεις εύκολοι τρόποι, να μεταμορφώσουμε μερικές ροδέλες μήλου σε απολαυστικά ντόνατς. Μια συνταγή που όσο υγιεινή κι αν τους φανεί…σίγουρα θα την λατρέψουν!  Υλικά 3-4 μήλα σε ροδέλες Γιαούρτι στραγγιστό (ή κάποιο γιαούρτι με γεύσεις που αρέσει στα παιδιά σας) Μερέντα Χρωματιστά τρούφες σοκολάτας Εκτέλεση Καθαρίζετε τα μήλα και βγάζετε τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο. Βάζετε σε μια πιατέλα τις ροδέλες και τις αλείφετε με γιαούρτι. Τα διακοσμείτε ανάλογα με τα γούστα του παιδιού, με λίγη μερέντα, σταγόνες σοκολάτες, χρωματιστές τρούφες σοκολάτας, δημητριακά ή αποξηραμένα φρούτα.