Υλικά  1 φύλλο ζύμη κουρού 200 γραμμάρια πραλίνα (Merenda ή Nutella)  1 κρόκος αυγού, αραιωμένος με 2 κ.σ. νερό, για άλειμα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης κουρού πάνω σε μία καθαρή επιφάνεια και με ένα κουπάτ το κόβουμε σε στρογγυλούς δίσκους. Βάζουμε σε κάθε ροδέλα ζύμης, μια γεμάτη κουταλιά  πραλίνας. Κλείνουμε την γέμιση μέσα στη ζύμη τη σε (ότι σχήμα θέλουμε) μισοφέγγαρο, ή μπαλίτσα και πιέζουμε τις άκρες για να κλείσουν με τα δάχτυλά μας, τα οποία έχουμε βρέξει με λίγο νερό. Αλείφουμε τα σοκολατοπιτάκια με το άλειμα αυγού, τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα και τα ψήνουμε για 30 – 35 λεπτά (ανάλογα το φούρνο), μέχρι να ροδίσουν.