Υλικά 1 φύλλο ζύμη κουρού 200 γραμμάρια πραλίνα (Merenda ή Nutella) 1 κρόκος αυγού, αραιωμένος με 2 κ.σ. νερό, για άλειμα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης κουρού πάνω σε μία καθαρή επιφάνεια και με ένα κουπάτ το κόβουμε σε στρογγυλούς δίσκους. Βάζουμε σε κάθε ροδέλα ζύμης, μια γεμάτη κουταλιά πραλίνας. Κλείνουμε την γέμιση μέσα στη ζύμη τη σε (ότι σχήμα θέλουμε) μισοφέγγαρο, ή μπαλίτσα και πιέζουμε τις άκρες για να κλείσουν με τα δάχτυλά μας, τα οποία έχουμε βρέξει με λίγο νερό. Αλείφουμε τα σοκολατοπιτάκια με το άλειμα αυγού, τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα και τα ψήνουμε για 30 – 35 λεπτά (ανάλογα το φούρνο), μέχρι να ροδίσουν.
Εύκολα σοκολατοπιτάκια σε 5′
Μια πανεύκολη και λαχταριστή συνταγή, για μια γρήγορη γλυκιά λιχουδιά που θα ξετρελάνει τα παιδιά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ