Υλικά 3 πατάτες μεγάλες 1 μικρό κρεμμύδι 3 κουταλιές αλεύρι 1 αυγό 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ ελαιόλαδο φέτα τριμμένη (προαιρετικά) Εκτέλεση Ψιλοτρίβετε τις πατάτες στον τρίφτη. Τις στίβετε στο χέρι ώστε να στραγγίσουν από τα υγρά τους Κάνετε την ίδια διαδικασία και με το κρεμμύδι Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και προσθέτετε την φέτα Βάζετε στη φωτιά το λάδι να κάψει Πλάθετε το μείγμα της πατάτας σε μπαλάκια και το ρίχνετε στη φριτέζα (ή σε βαθύ τηγάνι) Μόλις οι λουκουμάδες από αρχίζουν να ροδίζουν, τους βγάζετε και τους ακουμπάτε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν από το περιττό λάδι. Σερβίρετε αμέσως.
Νόστιμοι πατατολουκουμάδες σε 5′ λεπτά

Μια συνταγή εύκολη, οικονομική, νόστιμη, και το κυριότερο…δεν χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία, μια που γίνονται σε 5 μόλις λεπτά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τάρτα κοτόπουλου με παρμεζάνα Τραγανή τάρτα κοτόπουλου με παρμεζάνα για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αφράτα μάφιν μπανάνας Μάφιν μπανάνας για τα παιδιά στο σχολείο και για εσάς στην δουλειά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ