Λίγα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο είναι πιο συγκινητικά από το βλέμμα του παππού και της γιαγιάς που συναντά για πρώτη φορά το εγγόνι ή το δισέγγονό του.

Από γενιά σε γενιά…

Η αρχή και το τέλος, η ανατολή και η  δύση, τόσο μακριά κι όμως τόσο κοντά.  Δεν υπάρχει τίποτε πιο αυθεντικό, τίποτε πιο συγκλονιστικό στην αλληλουχία της ζωής, στη συνέχεια των γενεών, από το να αντικρίζεις στο ίδιο ενσταντανέ, στην ίδια εικόνα, τους δύο πιο σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα μιας οικογένειας. Τον πρώτο και τον τελευταίο. Τον παππού και την γιαγιά με το εγγόνι τους. Μετρώντας ανείπωτα συναισθήματα, αυτή η συνάντηση είναι η πιο ευλογημένη απ’ όλες. Γιατί κρύβει μέσα της, συμπυκνωμένη σε ένα βλέμμα, σ’ ένα άγγιγμα, αυτό του παππού και της γιαγιάς προς το παιδί του παιδιού τους, το εγγόνι τους, όλη τη γλύκα και τη μαγεία της αγάπης, της ζωής αλλά και όλη την αναπόφευκτη αλήθεια της…

Των παιδιών μου τα παιδιά… 

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο όμορφες, τρυφερές και συγκινητικές φωτογραφίες που θα μπορούσαμε να βρούμε… είναι ίσως το πιο γλυκό και τρυφερό πράγμα που θα δείτε σήμερα.