Η μικρή Σοφία είχε ένα όνειρο (από τα πολλά) που ήθελε να πραγματοποιήσει πριν κάνει το 4ο χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς.
Με την πρώτη ματιά, η 5χρονη Σοφία είναι σαν ένα απλό παιδί της ηλικίας της – ένα φωτεινό, ευαίσθητο κορίτσι με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι αυτό το μικρό κορίτσι είναι ένας πραγματικός πολεμιστής.

Μία φορά κι ένα καιρό…

Ήταν ένα κοριτσάκι από το Κοννέκτικατ των Η.Π.Α. που γεννήθηκε με ένα γενετικό ελάττωμα στην  καρδιά. Οι γιατροί δεν της έδιναν περισσότερο από 2 χρόνια ζωής. Αλλά η Σοφία με το πείσμα και την θέλησή της κατέρριψε  όλες τις πιθανότητες.  Από τη στιγμή που γεννήθηκε, η Σοφία μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο, είχε γίνει το δεύτερο σπίτι της.

Τώρα πάλι ετοιμάζεται  για την τέταρτη χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Αλλά πριν από αυτό, ήθελε ένα από τα όνειρά της να γίνει πραγματικότητα. Ποιο ήταν αυτό; Η Σοφία ήθελε να κάνει τον γάμο ονείρων και να «παντρευτεί» τον καλύτερό της φίλο της, Hunter. Η Kristy, η μητέρα της Σοφίας, πήρε την άδεια της οικογένειας του Hunter και διοργάνωσε μια «γαμήλια φωτογράφηση» για τα δύο παιδιά.

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Τα παιδιά ντυμένα κατάλληλα  για την περίσταση, είχαν τόσο καλή διάθεση και διασκέδασαν τόσο πολύ με τις γαμήλιες πόζες που έπαιρναν για τις ανάγκες της φωτογράφησης τους, που αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε.
Και τώρα… η μικρή Σοφία είναι έτοιμη για άλλη μάχη.
Εμείς της ευχόμαστε να βγει και πάλι νικήτρια και να έχει για γρήγορη ανάρρωση.