Εκεί που κατασκευάζονται τα όνειρα και τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα!
Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το «The Christmas Factory» επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις, απίθανες προτάσεις για παιχνίδι και αμέτρητα δώρα. Ένας παραμυθένιος προορισμός στην καρδιά της πόλης που μας προσκαλεί να γίνουμε για λίγες μέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και να πιστέψουμε στα θαύματα
Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2017, θα είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, θα σκορπάει μαγεία και θα κάνει τα παραμύθια πραγματικότητα!   Φέτος όμως, στο «The Christmas Factory» , κάτι αλλάζει… Και αλλάζει… μαγικά!
Ένας ολοκαίνουριος χώρος προστίθεται και γίνεται Σχολή Μαγείας με στόχο να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και να μεταφέρει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γιορτής! Μια αίθουσα διδασκαλίας των μυστικών των μαγικών κόλπων και 3 αίθουσες «δοκιμασίας» θα περιμένουν τα παιδιά που είναι ατρόμητα και έχουν μεγάλη φαντασία. 
Και φυσικά θα έχει και :
–  Δωρεάν δράσεις για όλους; Ούτε μία, ούτε δύο αλλά… 8 δωρεάν δράσεις! 
–  Δέντρα παντού! 100 χριστουγεννιάτικα έλατα θα κοσμούν τις εισόδους του ενώ και η αυλή έξω από το The Sweet Factory γίνεται ακόμα πιο γιορτινή!  
–  Νέα παιχνίδια λούνα πάρκ 
–   Νέο, μεγαλύτερο καρουσέλ.
–  Ένα υπέροχο παγοδρόμιο.
–  Ρόδα η κλασσική! 
–  Κλασικό αγαπημένο Τρένο 
–  Παιχνίδια και για μεγαλύτερα παιδιά. Το The Christmas Factory φιλοξενεί φέτος το αγαπημένο παιχνίδι των μεγαλύτερων παιδιών και των εφήβων, ένα φανταστικό Εscape Room. 
–  Μεγάλη ποικιλία δώρων για φίλους
–  Πολλά εδέσματα και λιχουδιές… γιατί γιορτή χωρίς φαγητό δεν γίνεται!
–  Μουσικές, θέατρο, happenings, κάθε μέρα! 
Όλα αυτά και πολύ περισσότερα θα βρείτε και φέτος στο «The Christmas Factory» που φιλοξενεί πολλές νέες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις! Δείτε τις αναλυτικά στο official site.
Kι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, η γιορτή που μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει να βλέπουμε και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, το «The Christmas Factory» θα δώσει και φέτος την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του να αγοράσουν τα δώρα τους προσφέροντας στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Όπως κάθε χρόνο θα βρουν φιλόξενη στέγη στο χώρο του τα περίπτερα Ιδρυμάτων όπως η UNICEF και τα Παιδικά Χωριά SOS με μοναδικά δώρα για τα Χριστούγεννα, τα έσοδα από την αγορά των οποίων θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που έχουν ανάγκη.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 1 Δεκεμβρίου 2017 – 7 Ιανουαρίου 2018 Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00μμ Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ Προπώληση εισιτηρίων:  Εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά και στα ταμεία του «The Christmas Factory» στις εισόδους της Τεχνόπολης αλλά και online στο www.thechristmasfactory.gr  εύκολα, απλά και κυρίως γρήγορα!