Η πιο εύκολη και λαχταριστή πίτσα πεπερόνι. Μια σπιτική και εύκολη συνταγή για τις δύσκολες ώρες!   Υλικά 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα 200 γραμμάρια έμενταλ  150 γραμμάρια μοτσαρέλα  10 φέτες πεπερόνι 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές σούπας πελτές ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 1 κουταλιά σούπας βασιλικός 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια, χωρίς τα υγρά τους, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε στην αλευρωμένη λαμαρίνα Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας. Στρώνουμε επάνω φέτες μοτσαρέλας. Πασπαλίζουμε με το έμενταλ. Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι. Ψήνουμε στους 230°C στις αντιστάσεις, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 15΄-20΄, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.