Η πιο εύκολη και λαχταριστή πίτσα πεπερόνι. Μια σπιτική και εύκολη συνταγή για τις δύσκολες ώρες! Υλικά 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα 200 γραμμάρια έμενταλ 150 γραμμάρια μοτσαρέλα 10 φέτες πεπερόνι 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές σούπας πελτές ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 1 κουταλιά σούπας βασιλικός 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια, χωρίς τα υγρά τους, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε στην αλευρωμένη λαμαρίνα Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας. Στρώνουμε επάνω φέτες μοτσαρέλας. Πασπαλίζουμε με το έμενταλ. Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι. Ψήνουμε στους 230°C στις αντιστάσεις, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 15΄-20΄, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.
Εύκολη πίτσα πεπερόνι σε 10′
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φθινοπωρινή σαλάτα για πρωινό Αυτή η φθινοπωρινή σαλάτα, γεμάτη από βιταμίνες αλλά και με υπέροχη γεύση, είναι μία πολύ καλή ιδέα για ένα... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ