Είναι συνήθως τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν μια μαμά ευτυχισμένη. Και αν μπορούν μπορούν να βελτιώσουν την κουραστική της καθημερινότητα με το μωρό, ακόμη καλύτερα.  Όποιος έχει μωρό που βγάζει δοντάκια, (άρα είναι ανήσυχο και δεν κοιμάται καλά), ξέρει για τι μιλάμε.  

Σε μια τέτοια κατάσταση βρέθηκε και η Αμερικανίδα μαμά Εμίλια Τζάκσον. Το μωρό της έβγαζε τα πρώτα του δοντάκια, γκρίνιαζε και υπέφερε… μέχρι που η εφευρετική μαμά κατόρθωσε με ένα απλό και αυτοσχέδιο τρόπο να βοηθήσει το μικρό της γιο. Το αποτελέσματα ήταν τόσο άμεσο και θετικό, που  αποφάσισε να το μοιραστεί με τους φίλους της στο Facebook και έγινε viral.  »Μαμάδες, αν το μικρό σας βγάζει τώρα τα πρώτα του δοντάκια, έχω τη λύση. Γεμίστε μια πιπίλα (τύπου Soothie) με νερό και βάλτε την για μερικές ώρες στην κατάψυξη. Ο γιος μου είναι πανευτυχής με την παγωμένη του πιπίλα που ανακουφίζει τα ούλα του. Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς.» 

Τι έκανε η μαμά;

Πήρε μια πιπίλα (τύπου Soothie) την γέμισε με νερό και την έβαλε στην κατάψυξη. Πριν την δώσει στο μωρό κάλυψε το πίσω μέρος με ταινία για να μην υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να καταπιεί το μωρό νερό.