Λαχταριστά σοκολατάκια με 2 υλικά! Κι όμως γίνονται και είναι πεντανόστιμα! Υλικά 300 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα  130 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (Προαιρετικά 20 ml λικέρ)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομματάκια Βράζουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και μόλις αρχίσει να βράζει τη ρίχνουμε πάνω στη σοκολάτα. Προσθέτουμε το ρούμι. Ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά, για να σφίξει. Πλάθουμε με το μείγμα μικρές μπαλίτσες και τις αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να σφίξουν. Διατηρούνται στο ψυγείο για 4-5 ημέρες.