Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το κορυφαίο εκδοτικό γεγονός της χρονιάς δωρεάν με «Το Βήμα της Κυριακής».  Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα  το οκτάτομο έργο, «Η Ιστορία της Φιλοσοφίας» του μεγάλου ιταλού διανοητή, Ουμπέρτο Εκο.
Ένα έργο σύγχρονο και κατανοητό για όλους, κόσμημα για τη βιβλιοθήκη, σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις.
Εκτάκτως το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ο τέταρτος τόμος, «Από τον Μακιαβέλι στον Κοπέρνικο και στη γέννηση του νεότερου κόσμου».
Τα ερωτήματα από τα οποία πηγάζει ο φιλοσοφικός στοχασμός είναι απλά και αφορούν τους πάντες. «Ο καθένας από μας θέτει στη διάρκεια του βίου του φιλοσοφικά ερωτήματα, του τύπου, «ποιος είμαι;», «υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;»» έλεγε τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Ουμπέρτο Εκο στην εφημερίδα «La Reppublica». Η συζήτησή αφορούσε μία από τις τελευταίες μεγάλες εργασίες του ιταλού συγγραφέα και διανοουμένου: την επιστημονική επιμέλεια (από κοινού με τον Ρικάρντο Φεντρίγκα) της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας», που κυκλοφόρησε με την ιταλική εφημερίδα και κυριολεκτικά συνάρπασε τους γείτονες.
Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι, όχι μόνο στη φιλοσοφική σκέψη, αλλά και στην ιστορία των ιδεών, των τεχνών και των επιστημών. Η «Ιστορία της Φιλοσοφίας» είναι ένα ασυνήθιστο και σύνθετο εγχείρημα. Και είναι έτσι σχεδιασμένο και γραμμένο, με ένα ύφος σύγχρονο και καθαρό, ώστε να απευθύνεται σε όλους.
«Στην πραγματικότητα, ανέκαθεν ονειρευόμουν να γράψω μια ιστορία της φιλοσοφίας, αλλά ήξερα ότι θα έπρεπε να είναι κάτι ευρύτερο, να εξετάζει το ιστορικό, πολιτικό, κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο. Δεν σταματήσαμε στη φιλοσοφία, αλλά προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε την κοινωνία στο σύνολό της, εξηγούσε τότε ο Ουμπέρτο Εκο. Πρόκειται για ένα έργο που ξεκινά από την αρχαία Ελλάδα και τους προσωκρατικούς φιλοσόφους, διασχίζει τη μεσαιωνική και μοντέρνα Ιστορία και καταλήγει στον 20ό αιώνα.
Μαζί,
Το γαστρονομικό περιοδικό, Γευσιγνώστης.
Στο τεύχος Φεβρουαρίου: Νηστίσιμη πανδαισία
·        9 εύκολες και πρωτότυπες συνταγές για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας
·        Ο ταραμάς χωρίς μυστικά, η βασική συνταγή για ταραμοσαλάτα, 5 παραλλαγές της και δύο κεφτέδες
·        Το μυστικό για την τέλεια καραβιδομακαρονάδα από τον Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι και βήμα βήμα όλη η διαδικασία
·        Φτιάχνουμε σπιτική λαγάνα με λευκό αλεύρι Λήμνου
Επίσης, 
-σε 30 λεπτά τρώμε: Από μακαρονάδα με κεφτέδες και πεντανόστιμο κοτόπουλο σατάι μέχρι χειμωνιάτικα πιταράκια και φρικασέ μανιταριών αβγολέμονο.
– Ταξιδέψαμε στην Κέρκυρα και μάθαμε πώς φτιάχνεται η αυθεντική παστιτσάδα, το σοφρίτο, το μπουρδέτο, το μπιάνκο πόμο ντ’ όρο και το χοιρινό ντόλτσε γκάρμπο.
-Πρωτότυπες σαλάτες και σάντουιτς, Vegan προτάσεις με αβοκάντο, φαγητά με λίγες θερμίδες, το γεύμα του γραφείου, νόστιμα πρωινά με μπανάνα  και σπιτικές ψαροκροκέτες φούρνου για τα παιδιά.
-Τα γλυκά της Σαρακοστής. Πορτοκαλένιος χαλβάς, αλλά και σάμαλι και τούρτα σοκολάτας
 Τέλος, αφιέρωμα στα κρασιά της Κρήτης και τα ελληνικά όστρακα.
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!