Η Κιάνι Αρόγιο είναι μια νεαρή γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, που την μεγάλωσε μόνη της η μητέρα της, χωρίς να της κρύψει ποτέ, πως είναι κόρη δωρητή σπέρματος. Μεγαλώνοντας η Κιάνι ήθελε να μάθει κάτι παραπάνω για τις ρίζες της και ξεκίνησε να εξερευνά το παρελθόν της.  Σύντομα η 21χρονη Αμερικανίδα ανακάλυψε πως έχει 40 αδέρφια, που ζούνε στην Αμερική, στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά, ενώ εκείνη είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί του δωρητή σπέρματος, με το μικρότερο να είναι μόλις πέντε μηνών. Πρόσφατα έμαθε πως έχει μια 20χρονη ετεροθαλή αδερφή, η οποία ζει επίσης στην Φλόριντα. 

Όπως δήλωσε η νεαρή κοπέλα στη Sun, «Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της, αλλά ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου, όσον αφορά τον βιολογικό μου πατέρα. Ανέκαθεν ήθελα να ανακαλύψω περισσότερα σχετικά με την ταυτότητά μου και όταν μου δόθηκε η δυνατότητα, έψαξα τα αρχεία και βρήκα τον βιολογικό μου πατέρα».

Ο πατέρας της Κιάνι, που θέλει να μείνει ανώνυμος, ήταν πολυζήτητος ως δωρητής σπέρματος και πολλές οικογένειες που είχαν αποκτήσει ήδη ένα παιδί από εκείνον, τον ζητούσαν ξανά.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Κιάνι ταξιδεύει σ’ ολόκληρο τον κόσμο για να γνωρίσει   τα ετεροθαλή αδέρφια της. Με κάποια από αυτά έχει αναπτύξει ιδιαίτερα στενές σχέσεις, φροντίζοντας να τα βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται, επικοινωνώντας μέσω Skype. «Αν και μόλις έχουμε γνωριστεί, υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Νιώθουμε πολύ καλά όταν είμαστε μαζί».

Δείτε την Κιάνι με κάποια από τα αδέρφια της:

Μέχρι στιγμής η Κιάνι έχει γνωρίσει 40 αδέλφια κι η οικογένειά της μεγαλώνει διαρκώς…