Ε, ναι λοιπόν!!! Αυτή η 4χρονη πιτσιρίκα στάθηκε άξια αντίπαλος του καρκίνου και κατάφερε να τον εξουδετερώσει, χαρίζοντας ελπίδα και χαμόγελα σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Ο λόγος για την Pippa Cole από τις ΗΠΑ, ένα μικρό κοριτσάκι που στην ηλικία των 12 μηνών διαγνώστηκε για πρώτη φορά με όγκο στον εγκέφαλο.  Τα επόμενα τρία χρόνια που ακολούθησαν, δυστυχώς έφερναν και άσχημα μαντάτα, μιας και οι γιατροί ανακάλυπταν κι άλλους όγκους στον εγκέφαλο (επτά) καθώς και ένα σύμπλεγμα στη ράχη της.
Οι γιατροί δεν άφησαν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους γονείς.  Με τα αποτελέσματα που είχαν στα χέρια τους προσπαθούσαν να ενημερώσουν τους γονείς της ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο που θα μπορούσαν να κάνουν για να βοηθήσουν την μικρή, αλλά και να τους προετοιμάσουν ότι η μικρούλα Pippa είχε μόνο μερικές εβδομάδες ζωής.
Οι γονείς της όπως ήταν αναμενόμενο προσπάθησαν να κρύψουν την στεναχώρια και τον πόνο τους για να χαρίσουν στην κορούλα τους τις τελευταίες πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της.  
Λίγους μήνες αργότερα, σε προγραμματισμένες εξετάσεις που έκαναν για να δουν την εξέλιξη της πορείας της, οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από τα αποτελέσματα:  Οι όγκοι είχαν εξαφανιστεί εντελώς!
  Σύμφωνα με  δημοσίευμα της Daily Mail, οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στην καθυστερημένη αντίδραση που είχαν οι ακτινοθεραπείες που είχε υποστεί η Pippa το Δεκέμβριο του 2015. Αλλά δεν είναι σε θέση να πουν με σιγουριά πώς εξαφανίστηκε ξαφνικά ο καρκίνος.
Όπως καταλαβαίνετε, οι γονείς της  δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό το θαύμα και προσπαθούν να απολαμβάνουν το κάθε λεπτό με την κορούλα  τους, νιώθοντας απίστευτη ευγνωμοσύνη.