Μια λαχταριστή και εύκολη συνταγή, αληθινή λιχουδιά για τα παιδιά! Υλικά 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξερή μαγιά 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανίλια λάδι για τηγάνισμα μέλι και κανέλα για σερβίρισμα Εκτέλεση Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και στο τέλος λίγο λίγο το νερό, ενώ ζυμώνουμε ελαφρώς με το χέρι μας μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη μας να «σταθεί» για μια ώρα, σκεπασμένη με μια πετσέτα, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Στη συνέχεια με με αλευρωμένα χέρια παίρνουμε μπαλάκια ζύμης, όσο ένα καρύδι, και σε αλευρωμένη επιφάνεια πλάθουμε χοντρά μπαστουνάκια, όσο το μικρό μας δάχτυλο και ενώνουμε τις άκρες πιέζοντας ελαφρά να ενωθούν. Τα αφήνουμε να σταθούν πάλι για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν πάνω σε αλευρωμένη πετσέτα. Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε μέσα λίγα λίγα τα ντόνατς. Τα γυρίζουμε και από την άλλη μεριά να ροδίσουν ομοιόμορφα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν Τέλος τα σερβίρουμε με μέλι και κανέλα
Τα πιο αφράτα νηστίσιμα ντόνατς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Pasta cake: Το νέο πιάτο που θα λατρέψουν τα παιδιά
Συγκεκριμένα, η TikToker Anna Rothfuss μοιράστηκε τη συνταγή της για ένα πιάτο που ονόμασε «honeycomb pasta cake» και μετρά ήδη 11,7 εκατ. προβολές!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό cheesecake κεράσι
Απίστευτα αεράτο, το γιαπωνέζικο cheesecake έχει μια υφή που δεν μοιάζει με κανενός άλλου γλυκού. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νηστίσιμα: Πατατόπιτα με μυρωδικά
Πάμε να φτιάξουμε μια περιποιημένη πατατόπιτα εύκολα και σχετικά γρήγορα;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρα: Ένα λαχανικό… πολλά πιάτα
Η αγκινάρα πάει με όλα, γίνεται λευκή αλλά και κοκκινιστή, σουφλέ, πίτα, μουσακάς, πουρές, ομελέτα, σούπα, κροκετάκι...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριγκατόνι με κοτόπουλο, ντοματίνια και ελιές
Ριγκατόνι με κοτόπουλο, ντοματίνια και ελιές το νέο αγαπημένο πιάτο των παιδιών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη μαρμελάδα από μανταρίνια
Σύντομα, τα μανταρίνια βγαίνουν εκτός εποχής. Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και αρχίζουν και οι πρώτες μπαλκονάδες,...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκιά φασολάδα με μαραθόριζα και σκόρδο
Γλυκιά από την καραμελωμένη μαραθόριζα, σκορδάτη και χορταστική αυτή η ανοιξιάτικη φασολάδα ψήνεται στον φούρνο και γίνεται ακόμα πιο...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψωμένιο γλυκό με μπανάνα και σοκολάτα
Μία απ’ τις πολλές παραλλαγές του γλυκού γίνεται με σοκολάτα, ώριμη μπανάνα και φυσικά ψωμί που περίσσεψε (αν είναι...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με τι πάει η τηγανητή κάπαρη;
Η γνωστή μας κάπαρη, αλμυρή, κατευθείαν απ’ το βαζάκι της είναι εξαιρετική προσθήκη σε σαλάτες, βινεγκρέτ πάνω από καπνιστά...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cocktails με μέλι
Αλλά, τι γίνεται με το μέλι; Μήπως οι «φασαίοι» mixologists δεν το παίρνουν όσο σοβαρά του αξίζει;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ