Χάστε -5 κιλά το μήνα με την αντιγηραντική δίαιτα και κερδίστε σε ευεξία και λάμψη! Πρόκειται για μια δίαιτα που στόχο της έχει την πρόληψη της γήρανσης του  δέρματος κατάλληλη για όλες σχεδόν τις ηλικίες. Η δίαιτα αυτή, ουσιαστικά στηρίζεται στη μείωση του κόκκινου κρέατος και την αντικατάστασή του με ψάρι, όσπρια συνδυασμένα με καστανό ρύζι, ζυμαρικά ολικής άλεσης, και άλλες πρωτεΐνες υψηλής αξίας.  

Ενδεικτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Δευτέρα Πρωινό: Φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής και μερικά αμύγδαλα. Μεσημεριανό: Όσπρια και μια μικρή ωμή σαλάτα με καρότο, σέλινο, κρεμμύδι, μυρωδικά και ελαιόλαδο. Σνακ: Ένας χυμός ρόδι Βραδινό: Μια μερίδα καστανό ρύζι με γαρίδες Τρίτη Πρωινό: Μια κούπα δημητριακά, ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά  και ένας χυμός πορτοκάλι Μεσημεριανό: Μια μερίδα ζυμαρικά ολικής άλεσης που θα γαρνίρετε με λίγο ελαιόλαδο και λιναρόσπορο Σνακ: Μια χούφτα cranberries. Βραδινό: Μια μερίδα σολομό με μια μικρή βραστή σαλάτα με μπρόκολο και κολοκύθια Τετάρτη Πρωινό: Ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και  μια μεγάλη κουταλιά σούπας ταχίνι. Μεσημεριανό: Μια μερίδα φακές με καρότο και 2 φρυγανιές ολικής άλεσης   Σνακ: 2 ακτινίδια Βραδινό: Μια μερίδα από κάποιο λαδερό και 1 κρίθινο παξιμάδι.

Πέμπτη

Πρωινό: Μια κούπα δημητριακά και ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και 1 φλιτζάνι πράσινο τσάι   Μεσημεριανό: Μια μερίδα ρύζι καστανό με μανιτάρια και κουκουνάρι. Σνακ: 2 κουλουράκια κανέλας Βραδινό: Μια μεγάλη σούπα με λαχανικά της αρεσκείας σας και 1 κρίθινο παξιμάδι Παρασκευή Πρωινό: Μια χούφτα ξερά βερίκοκα, ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι Μεσημεριανό: Ανάμεικτη σαλάτα με ωμά λαχανικά, φρούτα εποχής και λιναρόσπορο Σνακ: Ένα χυμό ρόδι Βραδινό: Μια μερίδα σπανακόρυζο και ένα κρίθινο παξιμάδι Σάββατο Πρωινό: Φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής. Μεσημεριανό: Μια μερίδα σαρδέλες ψητές και μια βραστή σαλάτα με μπρόκολο ή κουνουπίδι Σνακ: 1 μπάρα δημητριακών Βραδινό: Μια μερίδα λαδερό με 1 κρίθινο παξιμάδι Κυριακή Πρωινό: Μια κούπα δημητριακά και ένας ανάμικτος χυμός Μεσημεριανό: Πένες με λαχανικά και σάλτσα πέστο με κουκουνάρι. Σνακ:Μια χούφτα cranberries Βραδινό: Καλαμάρι ψητό και μια μικρή βραστή σαλάτα με μπρόκολο. Με τη συνεργασία της Νίκης Τσίγκρη, διαιτολόγος-διατροφολόγος