Το κορυφαίο εκδοτικό γεγονός της χρονιάς δωρεάν με «Το Βήμα της Κυριακής».  
Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα  «Η Ιστορία της Φιλοσοφίας» του μεγάλου ιταλού διανοητή, Ουμπέρτο Εκο.
Ενα έργο σύγχρονο και κατανοητό για όλους, κόσμημα για τη βιβλιοθήκη, σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις.
Η εκδοτική επιτυχία συνεχίζεται με πρωτότυπα κείμενα κορυφαίων φιλοσόφων της Αρχαίας Ελλάδας, της Αρχαίας Ρώμης, του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης, μαζί με επεξηγηματικά σχόλια.
Την Κυριακή, ο δέκατος τόμος, «Μεσαίωνας».
Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι, όχι μόνο στη φιλοσοφική σκέψη, αλλά και στην ιστορία των ιδεών, των τεχνών και των επιστημών. Η «Ιστορία της Φιλοσοφίας» είναι ένα ασυνήθιστο και σύνθετο εγχείρημα. Και είναι έτσι σχεδιασμένο και γραμμένο, με ένα ύφος σύγχρονο και καθαρό, ώστε να απευθύνεται σε όλους.
«Στην πραγματικότητα, ανέκαθεν ονειρευόμουν να γράψω μια ιστορία της φιλοσοφίας, αλλά ήξερα ότι θα έπρεπε να είναι κάτι ευρύτερο, να εξετάζει το ιστορικό, πολιτικό, κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο. Δεν σταματήσαμε στη φιλοσοφία, αλλά προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε την κοινωνία στο σύνολό της, εξηγούσε τότε ο Ουμπέρτο Εκο. Πρόκειται για ένα έργο που ξεκινά από την αρχαία Ελλάδα και τους προσωκρατικούς φιλοσόφους, διασχίζει τη μεσαιωνική και μοντέρνα Ιστορία και καταλήγει στον 20ό αιώνα.
Μαζί,
Οι ακολουθίες της Κυριακής των Βαΐων, της Μεγάλης Εβδομάδας και της Κυριακής του Πάσχα.
Και η ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη
Το εγχειρίδιο της σούβλας
Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος:
Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.
Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία.
Ακόμη, η καλύτερη μαγειρίτσα, ρουμελιώτικα γαρδουμπάκια, υπέροχες πίτες και γλυκά.
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!