Μπορεί ένα νηστίσιμο μωσαϊκό να είναι και λαχταριστό; Αυτή η συνταγή θα σας αποδείξει πως…ναι! Υλικά 200 γραμμάρια κουβερτούρα 100 γραμμάρια χαλβά 100 γραμμάρια ξηροί καρποί της αρεσκείας σας ξεφλουδισμένοι και αλεσμένοι 100 γραμμάρια σταφίδες (μαύρες ή λευκές), ή ανακατεμένες με cranberries 1 κουταλιά της σούπας δημητριακά 1 κουταλιά της σούπας μέλι Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα, ώστε να γίνει ένα ομοιογενές και σφιχτό μείγμα Απλώνουμε το μείγμα πάνω στη λαδόκολλα και σχηματίζουμε λαδόκολλας ένα ρολό Σφίγγουμε καλά το ρολό, τυλίγουμε και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει 30-40 λεπτά
Νηστίσιμο και λαχταριστό μωσαϊκό!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ