Μπορεί ένα νηστίσιμο μωσαϊκό να είναι και λαχταριστό; Αυτή η συνταγή θα σας αποδείξει πως…ναι!  Υλικά 200 γραμμάρια κουβερτούρα 100 γραμμάρια χαλβά 100 γραμμάρια ξηροί καρποί της αρεσκείας σας ξεφλουδισμένοι και αλεσμένοι 100 γραμμάρια σταφίδες (μαύρες ή λευκές), ή ανακατεμένες με cranberries  1 κουταλιά της σούπας δημητριακά 1 κουταλιά της σούπας μέλι  Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα, ώστε να γίνει ένα ομοιογενές και σφιχτό μείγμα Απλώνουμε το μείγμα πάνω στη λαδόκολλα και σχηματίζουμε λαδόκολλας ένα ρολό Σφίγγουμε καλά το ρολό, τυλίγουμε και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει 30-40 λεπτά