H Σόφι η καμηλοπάρδαλη γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και πολύ γρήγορα έγινε το απαραίτητο παιχνίδι για κάθε μωρό στη Γαλλία. Είναι σχεδιασμένη, ώστε να ερεθίζει όλες τις αισθήσεις του μωρού, αλλά και να καταπραΰνει τα ούλα του. Αυτό είναι κάτι που πολύ γρήγορα το παρατηρούν οι μαμάδες και έτσι ο θρύλος της Σόφι, από μαμά σε μαμά εξαπλώνεται! Πάνω λοιπόν σ’ αυτόν τον θρύλο έχουν σχεδιαστεί αρκετά βρεφικά προϊόντα και αξεσουάρ που κάνουν την καθημερινότητα των μωρών ακόμα πιο ασφαλή και διασκεδαστική.
To e-shop Mysunshine.gr  θέλοντας να χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και παιγνιδιού στο μωρό σας, σε συνεργασία με το imommy.gr, σας προσκαλεί στον νέο του διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα χαλάκι δραστηριοτήτων Sophie la girafe
Πιο συγκεκριμένα:
Ένα χαλάκι δραστηριοτήτων με πολλές δραστηριότητες  που προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του μωρού σας.
3 θέσεις:
– Θέση «κουκούλι»: Ιδανικό για νεογέννητα. Βοηθάει το μωρό σας να ανακαλύψει όλες τις δραστηριότητες με πλήρη ασφάλεια
– Ανοικτή θέση: Το χαλάκι ανοίγει τελείως και παρέχει στο μωρό σας ένα μεγάλο χώρο για να παίξει.
– Χωρίς καμάρα: Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, μπορείτε να αφαιρέσετε την μπάρα δραστηριοτήτων και να το μετατρέψετε σε ένα μεγάλο χαλάκι πάνω στο οποίο θα μπορεί το μωρό σας να παίζει άνετα.
Είναι πολύ ελαφρύ και μεταφέρεται παντού!
Διαστάσεις: 120 x 110 cm ανοικτό, 70 x 60 cm κλειστό.
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε like, share και ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στο facebook από την Τετάρτη 11 Απριλίου έως και την Παρασκευή 27 Απριλίου.  Ο κλήρωση και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει την Παρασκευή 27 Απριλίου.
Λίγα λόγια για τo ΜySunshine.gr
Γνωρίστε το παραμυθένιο e-shop που λατρεύουν μαμάδες & παιδιά, με τα πιο premium και δημοφιλή brands του κόσμου!
Hello mysunshine.gr! Το μοναδικό e-shop που γεμίζει με ηλιαχτίδες χαράς την εμπειρία του online shopping για μαμάδες και παιδιά και έχει γίνει ήδη το αγαπημένο αμέτρητων οικογενειών, σας περιμένει να το ανακαλύψετε και εσείς! Μπείτε στον μαγικό κόσμο του www.mysunshine.gr και γνωρίστε μια πρωτοφανή, ολοκληρωμένη γκάμα από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας τα οποία έχουν αγαπηθεί από τους αστέρες του Hollywood και οικογένειες απ’ όλο τον κόσμο!
Κάνετε σήμερα το μαγικό click… που θα σας οδηγήσει σε εκατοντάδες προϊόντα – τα οποία συνεχώς ανανεώνονται & αυξάνονται – και αποκτήστε όλα τα απαραίτητα για τις ανάγκες της μαμάς, των βρεφών και των παιδιών, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, με την αξιοπιστία που παρέχουν αγαπημένα, διεθνή brands – πάντα με στόχο την ασφαλή ανάπτυξη και απασχόληση των παιδιών – όπως: η πασίγνωστη Καμηλοπάρδαλη Σόφι που έχει συντροφεύσει τα περισσότερα μωρά στον κόσμο.