Εσείς θα νοικιάζατε κάποιον για ν’ αλλάξει την πάνα του μωρού σας; Γιατί κάποιοι το κάνουν!  Η αλλαγή της πάνας του μωρού, αποτελεί ίσως ένα από τα πιο «δύσκολα» γονεικά καθήκοντα. Αν λοιπόν αυτό το καθήκον σας φαίνεται «βαρύ», μπορείτε να βάλετε κάποιον άλλογον να το κάνει για εσάς. Ένας νέος ιστότοπος γονιών στο Ηνωμένο Βασίλειο «στρατολογεί» κυριολεκτικά επαγγελματίες για την αλλαγή της πάνας. Το Childcare.co.uk είχε αρχικά διαφημίσει αυτήν του την υπηρεσία για πλάκα, την ημέρα της Πρωταπριλιάς. Ωστόσο, κάποιοι γονείς δεν το βρήκαν μόνον αστείο,αλλά και εξαιρετικά έξυπνο. Οι γονείς μάλιστα πρότειναν στο site. να τους βρει κάποιους επαγγελματίες έναντι 5 λιρών την αλλαγή. 

Κι ενώ ήταν κάτι ξεκάθαρα αστείο και χαριτωμένο, αρκετοί απασχολημένοι γονείς έδειξαν γνήσιο ενδιαφέρον, εφόσον δεν έχουν το χρόνο ή ενίοτε τη διάθεση να αλλάξουν πάνες. Προσφέρουν μέχρι και 5 λίρες την πάνα αλλά επιθυμούν τουλάχιστον 1 χρόνο προϋπηρεσία.

Ο συνιδρυτής του site δήλωσε ότι υπάρχουν 100 άνθρωποι περίπου που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αυτή τη δουλειά αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα για να βρεθούν άτομα που θα είναι σε κοντινή απόσταση από τα σπίτια των ενδιαφερόμενων γονιών.

Ωστόσο η εφαρμογή nappychanging της «Nanny 999″έκανε ήδη πάνω από 4.00.000 προβολές την πρώτη ώρα κιόλας της δημοσίευσης.