Κριός

Αν κάποιο ζώδιο είναι ικανό να χειριστεί έναν τσακωμό, αυτό είσαι εσύ. Δε θα το παραδεχτείς ποτέ, αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι η αδρεναλίνη που εκκρίνεται σε μία ένταση είναι θετικά εθιστική για σένα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να υπερασπιστείς κάποιον αγαπημένο σου ή τον εαυτό σου. Φυσικά αυτό για σένα δεν αποτελεί πρόβλημα. Μόνο προειδοποίησε τον άμαχο πληθυσμό που θα βρεθεί γύρω σου.

Ταύρος

Θα είσαι αρκετά απασχολημένη αυτές τις μέρες και για όλους τους σωστούς λόγους. Κάποιος θα σε κρατήσει ευχάριστα απορροφημένη και δε θα μπορείς να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Έχεις το δικαίωμα να ξεκουραστείς κι εσύ αυτές τις μέρες και να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι

Έτοιμη για λίγη χαλάρωση; Ένα ευχάριστο μήνυμα θα σου φέρει τα νέα που περίμενες καιρό. Δεδομένου ότι αυτήν την περίοδο έχεις περάσει διάφορα, θα έχεις επιτέλους τη διάθεση να χαλαρώσεις με φίλους και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Ανεξάρτητα από τα σχέδια που έχετε κανονίσει, αυτό το Σαββατοκύριακο στην πραγματικότητα θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα, να μαγειρέψεις ή να παραγγείλεις. Είναι εντάξει, όλοι έχουμε κατά καιρούς ανάγκη να κρυφτούμε.

Καρκίνος

Ένα Σαββατοκύριακο ιδανικό για να μείνεις μέσα με φίλους και να ξεκουραστείς. Αν πάλι κανονίσεις μια έξοδο, αυτή σίγουρα θα προκαλέσει αναταραχές όπως κάθε φορά. Εσένα όμως σε νοιάζει απλώς να περάσεις καλά. Κάνε λοιπόν αυτό που θες και μην ανησυχείς: έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας από κάτω σου.

Λέων

Σίγουρα δε σου ταιριάζει το να μένεις μέσα αντί να εντυπωσιάζεις τα πλήθη έξω. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει τίποτα που θα προτιμούσες από το να μείνεις με το άλλο σου μισό και να κάνεις τον υπόλοιπο κόσμο να εξαφανιστεί. Οι φίλοι σου θα προσπαθούν να σε μεταπείσουν, αλλά πότε σου αλλάζει κανείς γνώμη εσένα; Απλά αρνήσου με ευγένεια.

Παρθένος

Ένας καινούργιος, ισχυρογνώμων φίλος σε έχει επηρεάσει σημαντικά και τελευταία νιώθεις την επιτακτική ανάγκη να πεις τη γνώμη σου. Οι γύρω σου θα σαστίσουν καθώς δε σε έχουν συνηθίσει έτσι. Ακριβώς επειδή πάντα είσαι συγκρατημένη, τώρα έχεις κι εσύ το δικαίωμα να ξεσπάσεις. Μην ανησυχείς, θα το ξεπεράσουν.

Ζυγός

Αυτό που σε απασχολεί είναι το πώς θα προσθέσεις μερικά χρήματα στο πορτοφόλι σου και σκέφτεσαι όλους του πιθανούς τρόπους. Η καλύτερή σου σκέψη είναι το να μετατρέψεις το χόμπι σου σε ημιαπασχόληση. Το καλύτερο είναι ότι οι εκλείψεις δε στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου, οπότε μπορεί να καταλήξεις να κάνεις το χόμπι σου ακόμα και κανονικό επάγγελμα!

Σκορπιός

Αυτό πρόκειται να είναι σίγουρα ενδιαφέρον! Νιώθεις ανήσυχη και η παραπάνω δουλειά τον τελευταίο καιρό σε έχει κουράσει. Με λίγα λόγια είσαι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και ξέρεις ακριβώς από πού να ξεκινήσεις, σωστά; Φέρε το ομαλά στους γύρω σου. Μπορεί να μην είναι προετοιμασμένοι για αυτό.

Τοξότης

Η περίεργη αστρολογική ενέργεια σε ακολουθεί αυτές τις μέρες. Ένα μυστικό που φύλαγες ευλαβικά, θα αποκαλυφθεί. Φρόντισε να ενημερώσεις τον εμπλεκόμενο, ώστε να μην του έρθει ξαφνική η αποκάλυψη.

Αιγόκερως

Έτοιμη για πυροτεχνήματα; Γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο θα δεις πολλά από αυτά. Θα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε το μέλλον να σε βρει εκεί που πραγματικά θες. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσεις να συναναστρέφεσαι πολλούς καινούργιους ανθρώπους. Προσπάθησε να απομακρύνεις όσους σε κρατάνε πίσω χωρίς τσακωμούς.

Υδροχόος

Θέλεις μια αλλαγή και τη θέλεις πολύ. Φυσικά, αγαπάς γενικά τις αλλαγές οπότε δεν αποτελεί είδηση αυτό για σένα. Αντί να αρπάξεις αυτό που θες, κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου αν το θες πραγματικά ή απλώς βαριέσαι τη ρουτίνα.

Ιχθύς

Η διαίσθησή σου είναι τρομερή, οπότε δε χρειάζεται κάτι να συμβαίνει δίπλα σου για να το πάρεις είδηση. Απλά το ξέρεις. Αυτή τη στιγμή, κάτι μικρό δε σε αφήνει να ησυχάσεις. Μη διστάσεις να το ακολουθήσεις και να το λύσεις. Ίσως να αποδειχτεί πιο ευχάριστο από ό,τι περίμενες, ίσως πρόκειται για μια έκπληξη από κάποιον αγαπημένο. Αλλά δε στο είπαμε εμείς!