Κριός

Προσπαθείτε να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας αντί να τα αντιμετωπίσετε; Αυτό είναι επικίνδυνο τόσο για τη συναισθηματική όσο και για τη σωματική σας υγεία, αφού καταλήγετε να τρώτε από νευρικότητα. Κάντε ένα μικρό βήμα προς την αναγνώριση του τι συμβαίνει και βάλτε τέλος σε αυτή σας τη συνήθεια που ξεκινάει αυτόματα όταν τα πράγματα γίνονται λίγο αγχωτικά. Σκεφτείτε τι προκάλεσε αυτή την αυτόματη ανάγκη να φάτε. Ήταν πραγματική πείνα; Μάλλον όχι.

Ταύρος

Μιλήστε αν έχετε κάποιο πρόβλημα. Είναι σημαντικό να είστε σε θέση να αναγνωρίζετε με ακρίβεια τους τομείς στη ζωή σας που δε δουλεύουν. Προχωρήστε και βάλτε τα συναισθήματά σας σε τάξη. Η εποικοδομητική αλλαγή συμβαίνει μόνο όταν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους – διαφορετικά, το σύμπαν μπορεί να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο δραματικά από ότι αν αναλάβετε πρωτοβουλία. Το αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο τρομακτικό και πιο ευεργετικό από ό,τι νομίζετε.

Δίδυμοι

Τα κοινά οικονομικά και τα χρήματα που σχετίζονται στενά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι δυνητικά ευαίσθητα θέματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε μια σταθερή στάση απέναντι σε οποιονδήποτε (ειδικά μέλη της οικογένειας ή παλιούς φίλους που έχουν τη συνήθεια να σας ζητάνε δάνεια) ο οποίος δεν αποδείχθηκε οικονομικά υπεύθυνος στο παρελθόν. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε στιγμιαία ένοχοι επειδή δεν τους βοηθήσατε, τα προβλήματα από τα οποία τους έχετε σώσει άλλες φορές, το ισοφαρίζει.

Καρκίνος

Είσαι το κέντρο της προσοχής τώρα. Είναι καλό που τα αστέρια θα σας δώσουν μια διπλή δόση επικοινωνιακών δεξιοτήτων γιατί όλοι θέλουν να ακούσουν τι θα πείτε. Η εστίαση σε εσάς είναι πραγματικά τόσο έντονη που μπορεί να αισθανθείτε να τυφλώνεστε από τη λάμψη του να είσαι στο προσκήνιο. Αφήστε την πίεση να φύγει από πάνω σας και μιλήστε από καρδιάς. Θα εντυπωσιάσεις το πλήθος – και θα εντυπωσιάσεις και μερικούς σημαντικούς τύπους.

Λέων

Οι αστρολογικές επιρροές δουλεύουν τόσο έντονα όσο οι μέλισσες για να ωθήσουν την ατζέντα σας, να βελτιώσουν τις ιδέες σας και να αναβαθμίσουν τη φήμη σας. Είστε απλώς θεϊκοί, γεμάτοι, και όποιος διασχίζει το μονοπάτι σας εντυπωσιάζεται από το φως σας. Ωστόσο μην απορροφηθείτε από το εγώ σας και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί και με σεβασμό απέναντι στους γύρω σας.

Παρθένος

Είναι καιρός να συνδέεστε με μερικούς ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο όσο και εσείς. Εκλεκτικοί, δημιουργικοί τύποι σαν εσάς ευδοκιμούν όταν περιβάλλονται από παρόμοια πνευματική και συναισθηματική ενέργεια, γι ‘αυτό αναζητήστε τρόπους να συνδεθείτε με άλλους που έχουν το ίδιο είδος αλτρουιστικών παρορμήσεων που έχετε εσείς. Τα αστέρια σίγουρα λένε ότι το να είστε γειωμένοι σε κάποια ικανοποιητική αλληλεπίδραση ομάδας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Οι ιδέες που έχετε και οι άνθρωποι γύρω σας φωνάζουν για να τους ακούσετε. Οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να βελτιώσουν ουσιαστικά τη ζωή τους, αλλά γνωρίζετε ότι οι έννοιες που πρέπει να μοιραστείτε υπερβαίνουν τις ικανοποιητικές υλικές ανάγκες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δε θα είναι όλοι σε θέση να κατανοήσουν την άμεση σημασία των σκέψεών σας, επομένως πρέπει να μετριάσετε τα λόγια και τις προτάσεις σας ώστε να ταιριάζουν στο κοινό σας.

Σκορπιός

Εάν προτιμάτε να είστε στο σπίτι, μην προσπαθήσετε να είστε η ψυχή του πάρτυ. Οι σημερινές αστρολογικές επιρροές ενθαρρύνουν την ησυχία και τη βαθιά σκέψη. Μπορεί να αισθάνεστε σαν σε κοινωνική εξορία, ειδικά για έναν άνθρωπο που αγαπά τον άλλον σαν τον εαυτό του, αλλά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ειδικά αν υπάρχουν κάποια σοβαρά πράγματα στο μυαλό σας που χρειάζονται ηρεμία.

Τοξότης

Κάποιες ανταγωνιστικές προσωπικότητες στον περίγυρό σας αρχίζουν να κάνουν θόρυβο. Τόσο θόρυβο που το μόνο που θέλετε είναι να τους κάνετε να σταματήσουν. Προστατέψτε τη δημόσια εικόνα σας και λύστε ιδιωτικά τις τυχόν διαφωνίες. Μόλις οι ανταγωνιστές σας δουν πόσο σας σέβονται οι υπόλοιποι, θα σταματήσουν από μόνοι τους.

Αιγόκερως

Αυτή τη στιγμή, αισθάνεστε σαν να είστε στο κενό, αλλά να το θεωρείτε περισσότερο ως μια αστρολογική αίθουσα αναμονής αντί για μια γκρίζα περιοχή. Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι μάλλον τολμηρό ή εκτός χαρακτήρα. Ίσως τελειώνετε μια παλιά φιλία ή μια σχέση που είναι πολύ περιοριστική. Τα αστέρια ενθαρρύνουν (και επιβραβεύουν) τη γενναιότητα, οπότε ετοιμαστείτε, οργανωθείτε και… τολμήστε!

Υδροχόος

Να περιμένετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας. Μπορεί να λάβετε μια προσφορά, μια προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε από μια αντίπαλη εταιρεία ή να δείτε μια ευκαιρία να ξεφύγετε από μόνοι σας. Όποιες και αν είναι οι περιστάσεις, είναι μια ευκαιρία να λάμψετε σε ένα νέο περιβάλλον, οπότε βάλτε τη μιζέρια σας στην άκρη και πείτε ναι σε όλα αυτά που σας προσφέρει η ζωή.

Ιχθύς

Έχετε δει ότι είναι κατάλληλη εποχή να αρχίσετε να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Αρχικά, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται πιο τρελά ή πιο αναστατωμένα, αλλά πρέπει απλώς να κρατήσετε μακριά αυτά τα εμπόδια. Όλες οι αλλαγές είναι αγχωτικές – ακόμη και οι αλλαγές προς το καλύτερο. Μείνετε ήρεμοι και θα γίνουν όλα καλύτερα σύντομα.