Γνωρίστε τα μακαρούν καρύδας, τα φυσικά χωρίς γλουτένη μπισκότα που απαιτούν μόνο καρύδα, ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και σοκολάτα. Ακόμη και άνθρωποι χωρίς αλλεργίες τα αγαπούν. Υλικά 340γρ ψιλοκομμένη καρύδα 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα συμπυκνωμένο Σοκολάτα (προαιρετικά) Εκτέλεση 1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατέψτε την καρύδα με το γάλα. 2. Πλάστε τα μακαρούν και ακουμπήστε τα σε ένα χαρτί ψησίματος. 3. Ψήστε τα για 15-20′ μέχρι να καφετίσουν ελαφρώς. Βγάλτε τα από το χαρτί και αφήστε τα να κρυώσουν. 4. Προαιρετικά, λιώστε μια σοκολάτα και βουτήξτε τα μέσα. Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και έτοιμα!
Υγιεινά μακαρούν καρύδας με 2 υλικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ