Αυτό το εντυπωσιακό νερό αποτοξίνωσης πατάει όλα τα σωστά κουμπιά. Γλυκό, γευστικό, φυσικό και απόλαυση στο μάτι. Εάν αγαπάτε τα έντονα χρωματισμένα ποτά που συσκευάζονται με τεχνητά συστατικά έτσι ώστε να είναι γευστικά και εμφανίσιμα, αυτό το υγιές ρόφημα καρπουζιού με νερό είναι μια σπουδαία φυσική εναλλακτική λύση. Εύκολο και γρήγορο. Και αν το χρειαστείτε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο επιπλέον γλυκαντικό. Άλλωστε, ακόμη και με την προσθήκη μελιού ή καστανής ζάχαρης, αυτό το φυσικό ρόφημα με καρπούζι, μέντα και μοσχολέμονο είναι ένα νερό αποτοξίνωσης που κοντράρει τα περισσότερα ποτά που αγοράζονται από τα καταστήματα. Συνταγή Ιδανικό για μια καυτή μέρα το καλοκαίρι, αυτό το νερό αποτοξίνωσης με καρπούζι είναι γλυκό, καταπραϋντικό και δροσερό. Σας παρουσιάζουμε πώς να το φτιάξετε. Υλικά 4 φλιτζάνια καρπούζι σε κύβους 1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα μέντας 1/2 μοσχολέμονο σε φέτες 1/2 λεμόνι σε φέτες 2 λίτρα νερού (λιγότερο εάν προτιμάτε ισχυρότερο αποτέλεσμα) Εκτέλεση 1. Τοποθετήστε κύβους καρπούζι, φέτες λεμονιού και μοσχολέμονου σε κανάτα (για να αποφύγετε την πίκρα ξεφλουδίστε το μοσχολέμονο και το λεμόνι). Λιώστε ελαφρά καρπούζι, λεμόνι και μοσχολέμονο. Πιέστε τα φύλλα μέντας στο χέρι σας, τρίβοντας ελαφρά τα χέρια σας και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στην κανάτα. 2. Προσθέστε 2 λίτρα νερού. Αν προτιμάτε ένα αφρώδες νερό, προσθέστε 1 λίτρο νερού με ανθρακικό, αφήστε το να εγχυθεί και στη συνέχεια προσθέστε το υπόλοιπο ανθρακούχο νερό όταν θέλετε να το σερβίρετε. 3. Αφού προσθέσετε 2 λίτρα νερού ή 1 λίτρο ανθρακούχου νερού, τοποθετήστε την κανάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες για να επιτρέψετε στα υλικά να δώσουν γεύση το νερό. 4. Βγάλτε την κανάτα από το ψυγείο, ανακατέψτε καλά τα συστατικά. 5. Προαιρετικά: Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να στραγγίξετε το νερό και να πετάξετε (ή να φάτε!) τα υλικά. Στη συνέχεια, είτε το πίνετε όπως είναι ή γαρνίρετε με φρέσκο καρπούζι, λεμόνι και μέντα. 6. Προσθέστε πάγο. 7. Φυλαγμένο στο ψυγείο, το νερό αποτοξίνωσης θα διατηρηθεί για έως 2 ημέρες.
Φυσικό νερό αποτοξίνωσης με καρπούζι, μοσχολέμονο και μέντα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διατροφή: Οι στρατηγικές που πρέπει να αποφεύγουν οι γονείς Η προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία είναι μια σημαντική περίοδος για την καθιέρωση υγιεινών διατροφικών προτύπων. Γι' αυτό είναι... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νεανικός καρκίνος: Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν τη σύνδεση με την ανθυγιεινή διατροφή Καθώς ο καρκίνος πρώιμης έναρξης αυξάνεται ανησυχητικά, οι επιστήμονες φέρνουν νέα ευρήματα στο φως για τη σχέση της νόσου... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έφηβοι: Το fast food βλάπτει τη μνήμη τους Δείτε πώς η κατανάλωση πρόχειρου φαγητού επηρεάζει τον εγκέφαλο των εφήβων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5 τροφές πλούσιες σε σίδηρο για να επιλέξετε στην εγκυμοσύνη Η πρόσληψη επαρκούς σιδήρου στην εγκυμοσύνη είναι σημαντική. Σε ποιες τροφές τον βρίσκουμε; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μωρό: 6 θρεπτικές τροφές για την έναρξη της συμπληρωματικής σίτισης Πρακτικές, ασφαλείς και γεμάτες θρεπτικά συστατικά, οι πολτοποιημένες τροφές αποτελούν μια ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε τη συμπληρωματική σίτιση... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιδιά: Η τροφή που τα βοηθά να ψηλώσουν Μελέτη αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα τρόφιμο το οποίο μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά και να διατηρήσουν... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διατροφή: 2+1 tips για μυαλό… ξυράφι! Δείτε πώς θα διώξετε το στρες και θα τονώστε τον εγκέφαλο του παιδιού μέσα από τη διατροφή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βάζοντας υγιή όρια στη σχέση του παιδιού με τη… ζάχαρη Πώς θα αντισταθούν τα παιδιά στη ζάχαρη; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ