Κριός

Κορεσμός. Ένα άτομο από τον στενό σας κύκλο φαίνεται πως έχετε διάθεση να ταλαιπωρήσετε σήμερα. Μην φέρνετε αγαπημένα σας πρόσωπα σε δυσάρεστη θέση και μην κάνετε επίδειξη ισχύος.

Ταύρος

Συμβουλή. Το ταίρι σας σήμερα μπορεί να χρειαστεί την συμβουλή σας για ένα θέμα εργασιακό. Πριν εκφράσετε την άποψη σας, θυμηθείτε να είστε δίκαιοι και αμερόληπτοι.

Δίδυμοι

Ζήλεια. Η ζήλεια είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, όσο και αν λέτε το αντίθετο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας δίνει αφορμές και εσείς δεν χάνετε δευτερόλεπτο!

Καρκίνος

Αναστολές και παλιές πληγές. Σίγουρα λειτουργείτε με το θυμικό σας  και οι αναφορές στο παρελθόν πάντα είναι στην ατζέντα σας. Μήπως να αφήσετε τις αναστολές στην άκρη και να σταματήσετε να υψώνετε τείχος;

Λέων

Ένταση και λάθος κρίση. Οι εντάσεις στην σχέση σου είναι  έντονες τελευταία, κυρίως γιατί εσύ παρεξηγείσαι εύκολα και  η επικοινωνία πάει…. Περίπατο. Μπορεί όλο αυτό να είναι κάτι παροδικό, αλλά μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά.

Παρθένος

Μονιμοποίηση. Σε απασχολεί πολύ το θέμα της σχέσης σου. Πρέπει να το επισημοποιήσεις ή όχι, είσαι έτοιμος για να μοιραστείς; Όλα οδηγούν στην κατεύθυνση της μονιμοποίησης της σχέσης και οι οιωνοί είναι καλοί. Μην το σκέφτεσαι πολύ!

Ζυγός

Η διάθεση ανεβαίνει. Ακριβώς αυτό! Η διάθεση  παίρνει πορεία ανοδική και πρέπει να το χαρείτε. Εργασιακά και ερωτικά βαδίζουν ασφαλή και ευχάριστα. Τέλειο;

Σκορπιός

Συζητήσεις. Σήμερα οι πλανήτες σε καλούν για διάλογο με τον ερωτικό σου σύντροφο και απαιτείται ελεύθερο πνεύμα και διάθεση κατανόησης. Ειδικά αν πιστεύετε πως έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας  μέσα από τα λόγια θα βρείτε ένα νέο κοινό τόπο.

Τοξότης

Ανασφάλεια και γκρίνια; Είναι δυνατόν Τοξότη μου το ταίρι σου να ταλαιπωρεί με γκρίνιες και εσύ να το δέχεσαι; Δείξτου πως χρειάζεται να φοβάται και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Αιγόκερως

Νέος έρωτας; Αν είσαι μόνος Αιγόκερε σήμερα είναι μια καλή μέρα για… κυνήγι! Η όψη της Αφροδίτης σου δίνει το πράσινο φως και γεμίζει αυτοπεποίθηση. Βγες και βρες το θήραμα σου.

 

Υδροχόος

Δεσμεύσεις. Θέματα μονιμοποίησης, γάμου, συγκατοίκησης, οικογένειας είναι στο προσκήνιο. Αν σκέφτεστε την ζωή σας με κάποιον πιο σοβαρά, μήπως να κάνετε σήμερα μια κουβεντούλα;

Ιχθύς

Πίσω – μπροστά. Είστε ευαίσθητα ψαράκια μου και ο κόσμος είναι κακός εκεί έξω. Κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν κάνουν επανεμφάνιση και σας έχει μπουρδουκλώσει αυτό. Μην τσιμπάτε, βλέμμα μπροστά!