Υλικά 500 γρ γιαούρτι στραγγιστό πλήρες 200 γρ τυρί κρέμα 1/2 κουτάκι ζαχαρούχο 1 λεμόνι μικρό, χυμό και ξύσμα μπισκότα digestive αλεσμένα Εκτέλεση Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το τυρί, το ζαχαρούχο και το ξύσμα μέχρι η κρέμα μας να γίνει συμπαγής. Προσθέτουμε το χυμό λεμόνι ανάλογα το πόσο ξινό το θέλουμε. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και βάζουμε από μια κουταλιά στο μπολ. Συμπληρώνουμε με 1-2 κουταλιές κρέμα και κάνουμε στρώσεις με το μπισκότο και την κρέμα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Προαιρετικά γαρνίρουμε με ξηρούς καρπούς.
Εύκολο γλυκό ψυγείου με χαμηλές θερμίδες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ