Ο πρώτος κανόνας για να εντυπωσιάσετε ένα Δίδυμο είναι η κουβέντα, του αρέσει να μιλάει. Θα πρέπει όμως να ξέρετε καλά το θέμα συζήτησης, αφού είναι έξυπνος και γνωρίζει αρκετά πράγματα. Είναι γνώστης, πρόσεχε!

Αν είσαστε ειδικοί σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, διδάξτε τον, αυτό θα τον εντυπωσιάσει, αφού αυτό το πολύξερο ζώδιο συνήθως δεν ασχολείται με τις λεπτομέρειες, είναι πολύ απασχολημένο για να τις μάθει. Θα πρέπει να λέτε τη γνώμη σας άφοβα, να είστε έτοιμοι για καυγά, χωρίς όμως να έχετε συντηρητικές απόψεις, γιατί θα βαρεθεί.

Φερθείτε του έντιμα και με αλήθεια, γιατί αν προδώσετε την εμπιστοσύνη του, δύσκολα θα την ξανακερδίσετε. Το μέρος που θα επιλέξετε για το ραντεβού σας μαζί του είναι ευκολάκι, γιατί περνάει καλά παντού χωρίς ιδιοτροπίες. Απλά διασκεδάστε, όπως θα κάνατε με φίλους. Εξάλλου, αυτό είναι στην πραγματικότητα ο Δίδυμος, ένας εκπληκτικός φίλος.        

 

Τα καυτά σημεία τους είναι τα χέρια και τα μπράτσα, οπότε πιάστε άφοβα! Αυτές είναι πολύ ευαίσθητες περιοχές και είναι πολύ δεκτικοί σε ένα μασάζ κι ένα απαλό άγγιγμα ή χάδι. Αυτό συνήθως τους ηρεμεί και τους χαλαρώνει, αφού βρίσκεται συνεχώς σε υπερδιέγερση ή με έντονα νεύρα. Τους αρέσει επίσης, να παίζουν με τα δάχτυλα τους, ένα ωραίο παιχνίδι πριν τη σεξουαλική πράξη, που θα ενισχύσει τη διάθεσή τους. Οι γυναίκες πάλι, ξετρελαίνονται  με ένα χειροφίλημα, αφού νοιώθουν σαν πριγκίπισσες.

 

Του αρέσουν οι πειραματισμοί και το σεξ μαζί του είναι όλο καινούργια πράγματα και ενθουσιασμό. Μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα, παντού. Η ψυχρότητα που έχουν στις εκφράσεις τους, τους κατατάσσει στην κατηγορία… έτοιμοι για όλα!

 Ένας Δίδυμος δεν κάνει για άτολμους , μαζεμένους και μυστικοπαθείς εραστές!