Κριός
Αλλαγές και ανανέωση. Μια ανάσα φρεσκάδας ζητάς σήμερα μέσα στις φιλικές σου σχέσεις! Νέα πρόσωπα ή νέοι χειρισμοί σας καλούν για δραστικά μέτρα.
Ταύρος
Πιο καλή η μοναξιά! Σήμερα αφιερωθείτε στον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Μετά το γραφείο μήπως να κάνετε μια μάσκα; 
Δίδυμοι
Ανάληψη νέου project! Σήμερα στην δουλειά αναζητείστε ευθύνες και νέες ιδέες. Αυτές οι μέρες είναι ότι πρέπει για επαγγελματικά θέματα.
Καρκίνος
Το e-mail δεν έρχεται. Μια προσοχή σήμερα στην επικοινωνία. Καθυστερήσεις και επείγοντα πάνε στο… spam!
Λέων
Ασχολήσου με τον σύντροφο! Σήμερα, η μέρα επιτάσσει ερωτικές φροντίδες και ενασχόληση με το έτερον ήμισυ. Άναψε κεριά και βάλε… φωτιά.
Παρθένος
Το παρελθόν δεν χωράει στο παρόν. Αν σήμερα ακούστε φήμες για τον σύντροφο σας σε ότι αφορά το παρελθόν του, να τα αγνοήσετε. Το παρελθόν ας μείνει πίσω!
Ζυγός
Με μια μικρή βοήθεια από τους συναδέλφους. Η ημέρα προβλέπεται «βαριά» σήμερα, οπότε πριν αγχωθείτε, μήπως να ζητήσετε βοήθεια;
Σκορπιός
Κλείσε το στόμα σου! Σκορπιέ όσο και να λατρεύεις τις μεγαλοστομίες, σήμερα, δεν είναι η μέρα να επιδοθείς στο αγαπημένο σου σπορ.
Τοξότης
Βγείτε έξω. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας μετά από σκέψεις, που σας κάνουν κακό στην ψυχολογία. Ένα ποτό μετά την δουλειά είναι ότι πρέπει.
Αιγόκερως
Διπλός γλυκός καημός. Φορτωμένη η μέρα στα επαγγελματικά σας, οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές αλλά θα τα καταφέρετε!
Υδροχόος
Χαλαρά και ήσυχα. Μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες ενέργεια στο φουλ αλλά μην εξαντλείς τον εαυτό σου. Δείξε σύνεση και χαλάρωσε!
Ιχθύς
Επέκταση! Αν είχες στο μυαλό σου να επεκτείνεις τον προσωπικό σου χώρο ή το γραφείο σου ή ένα δωμάτιο στο σπίτι, σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα για τέτοιου είδους εργασίες.