Κριός

Πρέπει να είστε πολύ περισσότερο διπλωμάτες από όσο συνήθως ώστε να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ καταστάσεων ή σχέσεων που είναι σε επικίνδυνα μονοπάτια αυτές τις μέρες .

Ταύρος

Ο Ήλιος στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σας στον τομέα των οικονομικών και των επενδύσεων. Ίσως προχωρήσετε σε μια αγορά που, για κάποιους λόγους, είχατε αναβάλλει στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Προσοχή ακόμα σε οικονομικές συμφωνίες ή σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν και θα οδηγήσουν στο να υπάρξει μείωση του εισοδήματός σου.

Καρκίνος

Οι αποφάσεις που θα πάρεις μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές σου ανάγκες και να απογοητευτείς με τον ίδιο σου τον εαυτό. Άφησε να περάσει ο καιρός αυτός για να μπορείς να δεις ξεκάθαρα και με λογική πως πρέπει να κινηθείς.

Λέων

Ίσως στενοχωρηθείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά, σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να αντιδράσεις με σύνεση και ψυχραιμία, ξέροντας ότι κάποιες συμπεριφορές δε συνδέονται με κακή πρόθεση απέναντί σου.

Παρθένος

 Σήμερα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δε θα είναι ιδιαίτερα σωστές.

Ζυγός

Αν έχετε σκεφτεί να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση η οποία βλέπετε ότι έχει χάσει το πάθος της και δεν τραβάει, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε.

Σκορπιός

Σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις..

Τοξότης

Είναι γεγονός ότι όταν ζητάμε διευκρινήσεις μπορεί να φέρουμε τους άλλους σε δύσκολη θέση και τελικά υπό αυτή την πίεση να μην είμαστε σίγουροι ότι θα μας πουν τα γεγονότα όπως θέλουμε να τα ακούσουμε .

Αιγόκερως

Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορείς να πάρεις αποφάσεις ώστε να καλυτερέψεις πολλά κομμάτια της ζωής σου που να μην σου αρέσουν.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και λίγο πριν αποχωρήσει έρχεται σε μία ισχυρή κόντρα με τον Πλούτωνα πράγμα που την κάνει να αναμοχλεύει το παρελθόν και να μας  φέρνει πιο κοντά από ποτέ στο να κάνουμε αναγνωριστικές κινήσεις.

Ιχθύς

Αξίζετε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει αυτός ο κόσμος, ακόμη και αν αυτό σημαίνει το να πάτε να δείτε μόνοι σας μια ταινία που κανένας από τους φίλους σας δεν θέλει να δει.