Υλικά 4 φύλλα μαρούλι, ψιλοκομμένα 6 ντοματίνια, κομμένα στα δύο 2 ραπανάκια, λεπτοκομμένα 2 κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα 50 γρ. αγγούρι, κομμένο σε μικρούς κύβους 25 γρ. φύλλα μαϊντανό, τεμαχισμένα 25 γρ. φύλλα μέντας, χοντροκομμένα 1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο σε κύβους Για τη σάλτσα ½ σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένο 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Για τη σάλτσα, ανακατέψτε το θρυμματισμένο σκόρδο με μια πρέζα αλατιού, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Αφήστε τη στην άκρη έως ότου να σερβίρετε. 2. Ανακατέψτε τα συστατικά σαλάτας σε ένα μπολ και προσθέστε από πάνω τη σάλτσα όταν θέλετε να σερβίρετε.
Δροσερή σαλάτα με αβοκάντο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρεβίθια με κουνουπίδι και σάλτσα ταχίνι Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κόλιανδρο και σερβίρουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σουπιές με χόρτα Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα γαρνίροντας το καθένα με λίγο ωμό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ