Ποια εξωτερικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν στον Παρθένο;

Ένας Παρθένος είναι απλός και λιτός, αυτό είναι που τον κάνει να είναι και ιδιαίτερα ξεχωριστός! Είναι από τα ζώδια που φροντίζει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση, όχι μόνο για λόγους ομορφιάς, αλλά κυρίως για λόγους καλής φυσικής κατάστασης. Έτσι λοιπόν τον Παρθένο θα τον διακρίνεις από το συμμετρικό  κορμί του αλλά και την λεπτομέρεια που δείχνει στην εμφάνιση του!

Οι γυναίκες Παρθένοι είναι σεμνές και προβάλουν την φυσική τους ομορφιά. Δεν τους αρέσει το βαρύ μακιγιάζ και αποφεύγουν τα πολύ καλυπτικά προϊόντα. Ωστόσο τα έντονα χρώματα στα χείλη και τα μάτια κάποιες τα προτιμούν.

Στους περισσότερους Παρθένους η φύση έχει χαρίσει πρόσωπα με ισορροπημένα χαρακτηριστικά, αρμονικά σώματα και μια έμφυτη αίσθηση του μέτρου και της καλαισθησίας, που τους βοηθά να ντύνονται ιδιαίτερα κομψά, παρουσιάζοντας μια εικόνα που είναι ευχάριστη για τον περισσότερο κόσμο και αρκετά προσεγμένη!

Διατηρεί πάντα προσεγμένη εμφάνιση, επιλέγει χρώματα ουδέτερα αλλά με σοβαρό στιλ. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι μικρά αλλά πλήρως ευθυγραμμισμένα με μικρές λεπτομέρειες που τους δίνει «χρώμα» και ύφος! Ο Παρθένο έχει μια ομορφιά γήινη και γοητεύει με την απλότητα και την καθαρότητα του.