Ένα από τα αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού είναι ο κορμός ή αλλιώς γνωστός και ως μωσαϊκό. Υλικά Μια ορθογώνια φόρμα 24εκ 1 κουτί πτι μπέρ 200 ml κρέμα γάλακτος 125 γρ (1 μπάρα) κουβερτούρα 1 σφηνάκι γάλα Εκτέλεση Μέσα σε ένα μπεν μαρί βάζουμε τη κουβερτούρα για να λιώσει μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε συνέχεια για να ομογενοποιηθεί και να μην κολλήσει. Μετά σπάμε τα μπισκότα με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια. Τα βρέχουμε λίγο με το γάλα. Ενώνουμε όλα τα υλικά και κατόπιν τα τοποθετούμε στην κατάψυξη σε φόρμα η οποία γεμίζει μέχρι τη μέση, για τουλάχιστον 3 ώρες.
Συνταγή χωρίς αυγά για κορμό σοκολάτας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ