Ένα από τα αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού είναι ο κορμός ή αλλιώς γνωστός και ως μωσαϊκό. Υλικά Μια ορθογώνια φόρμα 24εκ 1 κουτί πτι μπέρ 200 ml κρέμα γάλακτος 125 γρ (1 μπάρα) κουβερτούρα 1 σφηνάκι γάλα Εκτέλεση Μέσα σε ένα μπεν μαρί βάζουμε τη κουβερτούρα για να λιώσει μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε συνέχεια για να ομογενοποιηθεί και να μην κολλήσει. Μετά σπάμε τα μπισκότα με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια. Τα βρέχουμε λίγο με το γάλα. Ενώνουμε όλα τα υλικά και κατόπιν τα τοποθετούμε στην κατάψυξη σε φόρμα η οποία γεμίζει μέχρι τη μέση, για τουλάχιστον 3 ώρες.
8 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00
Smoothie μάνγκο – καρύδα
14 Απριλίου 2024, 08:00