Υλικά (4 μερίδες) 2 φλυτζάνια (284 γρ.) κατεψυγμένο ανανά 2 κουταλιές μελιού ¼ φλιτζάνι (57 γρ.) γιαούρτι (μη λιπαρό ή πλήρες) ½ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας ψητή καρύδα Εκτέλεση 1. Προσθέστε τον κατεψυγμένο ανανά, το μέλι, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή τον υγροποιητή). 2. Λιώστε μέχρι να γίνουν κρεμώδη, περίπου 2-3 λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν απομείνει κομμάτια. 3. Ανακατέψτε τη φρυγανισμένη καρύδα με μια σπάτουλα. 4. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και παγώστε για τουλάχιστον 6 ώρες, ακόμα καλύτερα για όλη τη νύχτα. Φυλάσσετέ το στον καταψύκτη για έως και 1 μήνα.
10 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00