Υλικά 2 φέτες ψωμί το τοστ 2 αυγά Βούτυρο Κίτρινο τυρί Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα πιάτο, πιέστε το κουτάλι σας στο ψωμί, σχηματίζοντας με την πίεση ένα ορθογώνιο. Προσθέστε αλατοπίπερο πάνω στο ψωμί. Σπάστε ένα αυγό στο ορθογώνιο του ψωμιού που έχετε πιέσει, προσπαθώντας  να μην σπάσει ο κρόκος.  Βάλτε και στο αυγό αλατοπίπερο. Αλείψτε βούτυρο στις άκρες του ψωμιού αποφεύγοντας να ακουμπήσετε το ωμό αυγό με βούτυρο. Βάλτε το τριμμένο τυρί στις άκρες του τοστ, πάνω από το βούτυρο. Τοποθετήστε το ψωμί αυγού πάνω στην πλάκα ψησίματος και μαγειρέψτε για περίπου δέκα λεπτά, παρακολουθώντας προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν καίγεται και ότι το αυγό μαγειρεύεται. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο περισσότερο τυρί στο τέλος πριν το σερβίρετε, αν θέλετε.