Υλικά 2 φέτες ψωμί το τοστ 2 αυγά Βούτυρο Κίτρινο τυρί Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα πιάτο, πιέστε το κουτάλι σας στο ψωμί, σχηματίζοντας με την πίεση ένα ορθογώνιο. Προσθέστε αλατοπίπερο πάνω στο ψωμί. Σπάστε ένα αυγό στο ορθογώνιο του ψωμιού που έχετε πιέσει, προσπαθώντας να μην σπάσει ο κρόκος. Βάλτε και στο αυγό αλατοπίπερο. Αλείψτε βούτυρο στις άκρες του ψωμιού αποφεύγοντας να ακουμπήσετε το ωμό αυγό με βούτυρο. Βάλτε το τριμμένο τυρί στις άκρες του τοστ, πάνω από το βούτυρο. Τοποθετήστε το ψωμί αυγού πάνω στην πλάκα ψησίματος και μαγειρέψτε για περίπου δέκα λεπτά, παρακολουθώντας προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν καίγεται και ότι το αυγό μαγειρεύεται. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο περισσότερο τυρί στο τέλος πριν το σερβίρετε, αν θέλετε.
Τραγανό τοστ με κρούστα τυριού και αυγό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πιο νόστιμο και υγιεινό φαλάφελ μπέργκερ Εάν επιθυμείτε ένα χορταστικό και υγιεινό μπέργκερ, απολαύστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το μπέργκερ φαλάφελ χωρίς ενοχές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρά pancakes Αν θέλετε, σερβίρετε τα pancakes το ένα πάνω στο άλλο και βάλτε από πάνω ένα τηγανητό αυγό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπουρδέτο Το μπουρδέτο είναι ένα Κερκυραϊκό πιάτο με ψάρια που προέρχεται από τη Βενετία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες παραγεμισμένες με ρύζι Μυστικό: Μαγειρεύουμε το φαγητό σε φαρδιά κατσαρόλα γιατί πρέπει να μείνουν όρθιες οι αγκινάρες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόκορας σάρτσα κρασάτος με χοντρό μακαρούνι & ζακυνθινό λαδοτύρι Το ζακυνθινό λαδοτύρι (στο νησί το αποκαλούν «ντόπιο») είναι ένα σκληρό πικάντικο τυρί από πρόβειο γάλα που ωριμάζει για... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ