Υλικά Για το ζελέ 2 φακελάκια ζελέ 2 ποτήρια ζεστό νερό 2 ποτήρια κρύο νερό Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανίλια 12 κ. σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανιλίνη άρωμα Βάση 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ Εκτέλεση Διαλύουμε τα φακελάκια ζελέ στο ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά. Κατόπιν προσθέτουμε το κρύο νερό και ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα να πήξει. Προσέχουμε να μην σβολιάσει. Σε ένα ταψί στρώνουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε την κρέμα Έπειτα το βάζουμε για στο ψυγείο μέχρι η κρέμα να κρυώσει καλά. Το βγάζουμε και ρίχνουμε από πάνω το ζελέ και το αφήνουμε το ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ.
13 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Παντζαροσαλάτα με μήλο
5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σούπα ντομάτας με βασιλικό
4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα γιαουρτιού
3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ψητό χαλούμι
2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πράσα με τυρί στον φούρνο
1 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι
30 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Σπιτική πίτα με πιπεριές
29 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Θρεπτική τάρτα με καρότα και φέτα
28 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Πατάτες ογκρατέν
27 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σάλτσα και γαρίδες
26 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι
25 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα
24 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα
23 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Νόστιμη τυρόπιτα με φέτα
22 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Φθινοπωρινή σαλάτα για πρωινό
21 Νοεμβρίου 2025, 08:00
