Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Παραλία, ξαπλώστρα, ξεκούραση και ήλιος. Τι είναι αυτό που μπορεί να φτιάξει την διάθεση; Ούζο και μεζές! Και τι μεζές; Χταποδάκι στα κάρβουνα Υλικά 1 χταπόδι κομμένο 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2/3 φλιτζανιού κρασί πιπέρι 2 κουτ. σούπας ρίγανη Εκτέλεση Βάλτε το χταπόδι σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Αφήστε να αρχίσει να κοκκινίζει και να βγάζει τα υγρά του Μόλις αρχίσει να σφίγγει κόψτε τα πλοκάμια και πετάξτε τα σκληρά μέρη Φτιάξτε μαρινάδα με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το κρασί, το πιπέρι και τη ρίγανη. Βάλτε το στη μαρινάδα για ένα βράδυ. Ετοιμάστε τα κάρβουνα στην ψησταριά, ψήστε το και καλή όρεξη!