Κριός

Ο τρίτος οίκος σου είναι ανοιχτός για νέα πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη σε θέλει έξω για βόλτες και να δημιουργείς νέες επαφές. Εσύ θα μείνεις μέσα;

Ταύρος

Κερδίζεις φίλους! Η ευδιάθετη συμπεριφορά σου απέναντι σε νέα και παλιά πρόσωπα σου δίνει έξτρα μπόνους κοινωνικότητας και νέες επαφές ευνοούνται. Μπράβο Ταυράκι μου κοινωνικό!

Δίδυμοι

Πήρες ανάποδες; Καλά έκανες! Αυτή η εβδομάδα σε ταράζει συθέμελα και εσύ δεν κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Οικονομικά, εργασιακά και κοινωνικά μπαίνουν σε τάξη.

Καρκίνος

Μην το κρατάς μέσα σου. Αυτή η εβδομάδα είναι ότι πρέπει για να ξεκαθαρίσεις πράγματα και να εξωτερικεύσεις συναισθήματα. ΟΚ οι εκρήξεις συχνά έχουν θύματα αλλά εσύ μην νοιάζεσαι.

Λέων

Εσύ πάνω από όλα! Αυτή η εβδομάδα είναι ότι πρέπει για να ασχοληθείς με εσένα. Μέσα και έξω . Το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και εσύ πρέπει να αντισταθείς. Κοίτα μπροστά, όχι πίσω!

Παρθένος

Νέα ξεκινήματα. Έχεις σκοπό να αρχίσεις νέο επαγγελματικό ταξίδι; Τα νέα σου εργασιακά πλάνα σαλπάρουν; Ο άνεμος στα πανιά σου φυσάει προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς.

Ζυγός

Καριέρα, έρωτας και φίλοι. Αυτό το τρίπτυχο θα αναλύσουμε αυτήν την εβδομάδα για σένα Ζυγέ μου. Όλοι οι πλανήτες σου δίνουν εντάσεις και ευκαιρίες. Πρόσεξε τι θα διαλέξεις.

 

Σκορπιός

Υποχρεώσεις για άλλους και τον εαυτό σου. Κοινωνικές υποχρεώσεις και ευκαιρίες για αυτοβελτίωση είναι στην ατζέντα αυτής της εβδομάδας. Μην κανονίσεις κάτι ακόμα…

Τοξότης

Αχ Ουρανέ μου! Ο Ουρανός στο ζώδιο σου σε έχει ξεσηκώσει από την μια για εξορμήσεις και νέες περιπέτειες και από την άλλη εκρήξεις και εντάσεις ξεπηδούν από το πουθενά. Υπομονή λιγάκι ακόμα!

Αιγόκερως

Προσωπικοί φόβοι. Η Νέα Σελήνη έχει φέρει στην επιφάνεια φόβους που προσπαθούσες καιρό να κρύψεις και μηνύματα από το ασυνείδητο έρχονται στον ύπνο σου κάθε νύχτα. Κάνε πέρα τις ανασφάλειες.

Υδροχόος

Νέο λουκ, νέα διάθεση. Η ανάγκη να αρέσεις και να φλερτάρεις είναι δεδομένη και αυτό σε οδηγεί στο να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου. Δεν είναι κακή ιδέα, σωστά;

 Ιχθύς

Οικογένεια και νέες αρχές. Η νέα εβδομάδα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε οικογενειακό επίπεδο, κλείνοντας ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με τους οικείους σου. Το συναίσθημα είναι έντονο και αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να προσεγγίσεις εύκολα τους δικούς σου ανθρώπους!