Δροσιστική, εύκολη και φυσική επιλογή! Υλικά Σιρόπι ροδάκινο: 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι νερό 2-3 φρέσκα ροδάκινα σε φέτες Τσάι: 3 φακελάκια τσάι 6 φλιτζάνια νερό Εκτέλεση Φέρτε τα συστατικά για το σιρόπι σε βρασμό. Στη συνέχεια μειώστε τη θερμότητα στο μέσο. Λιώστε τα ροδάκινα καθώς ανακατεύετε για να διαλύσετε τη ζάχαρη. Βγάλτε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήστε το σιρόπι για 30 λεπτά. Βράστε νερό και αφήστε μέσα το τσάι για 5 λεπτά. Αφαιρέστε τις σακούλες τσαγιού και βάλτε το νερό στο ψυγείο. Σουρώστε το σιρόπι μέσω ενός λεπτού φίλτρου για να αφαιρέσετε κομμάτια φρούτων. Προσθέστε το σιρόπι στο τσάι και σερβίρετε με πολύ πάγο.
Φτιάξτε μόνη σας τσάι ροδάκινο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ