Δροσιστική, εύκολη και φυσική επιλογή! Υλικά Σιρόπι ροδάκινο: 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι νερό 2-3 φρέσκα ροδάκινα σε φέτες Τσάι: 3 φακελάκια τσάι 6 φλιτζάνια νερό Εκτέλεση Φέρτε τα συστατικά για το σιρόπι σε βρασμό. Στη συνέχεια μειώστε τη θερμότητα στο μέσο. Λιώστε τα ροδάκινα καθώς ανακατεύετε για να διαλύσετε τη ζάχαρη. Βγάλτε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήστε το σιρόπι για 30 λεπτά. Βράστε νερό και αφήστε μέσα το τσάι για 5 λεπτά. Αφαιρέστε τις σακούλες τσαγιού και βάλτε το νερό στο ψυγείο. Σουρώστε το σιρόπι μέσω ενός λεπτού φίλτρου για να αφαιρέσετε κομμάτια φρούτων. Προσθέστε το σιρόπι στο τσάι και σερβίρετε με πολύ πάγο.