Δροσιστική, εύκολη και φυσική επιλογή! Υλικά Σιρόπι ροδάκινο: 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι νερό 2-3 φρέσκα ροδάκινα σε φέτες Τσάι: 3 φακελάκια τσάι 6 φλιτζάνια νερό Εκτέλεση Φέρτε τα συστατικά για το σιρόπι σε βρασμό. Στη συνέχεια μειώστε τη θερμότητα στο μέσο. Λιώστε τα ροδάκινα καθώς ανακατεύετε για να διαλύσετε τη ζάχαρη. Βγάλτε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήστε το σιρόπι για 30 λεπτά. Βράστε νερό και αφήστε μέσα το τσάι για 5 λεπτά. Αφαιρέστε τις σακούλες τσαγιού και βάλτε το νερό στο ψυγείο. Σουρώστε το σιρόπι μέσω ενός λεπτού φίλτρου για να αφαιρέσετε κομμάτια φρούτων. Προσθέστε το σιρόπι στο τσάι και σερβίρετε με πολύ πάγο.
Φτιάξτε μόνη σας τσάι ροδάκινο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαλάτα με μαυρομάτικα, ρόκα και ντρέσινγκ πορτοκαλιού Τα μαυρομάτικα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεβίθια με κουνουπίδι και σάλτσα ταχίνι Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κόλιανδρο και σερβίρουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σουπιές με χόρτα Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα γαρνίροντας το καθένα με λίγο ωμό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ