Ό,τι πιο ευχάριστο για μια ζεστή ημέρα του καλοκαιριού! Υλικά 1 φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα 4 φλιτζάνια φιλτραρισμένο νερό 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. αποξηραμένη μαγειρική λεβάντα 4-8 δόσεις εσπρέσο (ανάλογα με το πόσο δυνατό πίνετε τον καφέ σας) Εκτέλεση Ρίξτε τα αμύγδαλα στο φιλτραρισμένο νερό και αφήστε τα όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα ρίξτε τα αμύγδαλα, τα 4 φλιτζάνια νερό, το μέλι και τη λεβάντα στο μπλέντερ. Αλέστε 1-2′ στη μέγιστη ταχύτητα. Σουρώστε το μίγμα. Προσθέστε τον καφέ. Ρίξτε το μίγμα σε ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια.
20 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00