Υλικά για 4 άτομα 1 πράσινη σαλάτα, πλυμένη και κομμένη στο χέρι 1 σγουρή σαλάτα, πλυμένη και κομμένη στο χέρι 6 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδου 20 ντοματίνια 200 γρ. μανούρι, σε κυβάκια 2 φέτες χωριάτικο ψωμί, σε κυβάκια 2 κ.σ. ξίδι, μπαλσάμικο 2 κλαδάκια ρίγανης, φρέσκιας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις σαλάτες, τις ανακατεύουμε και τις αφήνουμε στην άκρη. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό. Αφαιρούμε το σκόρδο, ρίχνουμε τα ντοματίνια και το μανούρι, ανακατεύουμε απαλά για περίπου 7 λεπτά. Προσθέτουμε τους κύβους ψωμιού και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμη 6 λεπτά. Ρίχνουμε το μπαλσάμικο, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει ελαφρώς. Κατόπιν το ανακατεύουμε απαλά με τις σαλάτες και σερβίρουμε. Tip: Μπορούμε επίσης να περάσουμε όλα τα υλικά (εκτός από τις πρασινάδες) από το τηγάνι και κατόπιν να τα πολτοποιήσουμε στο multi. ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
Σαλάτα με μανούρι και ψητά ντοματίνια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ