Μια ιδιαίτερη σαλάτα για το καλοκαιρινό σας τραπέζι! Υλικά Για τη σαλάτα 250 γρ. σπανάκι 1 1/2 ή 2 φλιτζάνια φράουλες πλυμένες και κομμένες 1/2 φλιτζάνι καρύδια ψημένα Ελιές 1/4 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο 100 γρ. λευκό τυρί (π.χ. φέτα ή κοπανιστή) Για τη σάλτσα της σαλάτας 2 κ.σ. βαλσάμικο 1 κ.σ. ζάχαρη 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κ.σ. Ντιζόν ή απλή μουστάρδα 1/2 κ.γ. αλάτι 1/3 κ.γ. πιπέρι 1/4 κ.γ. πάπρικα Εκτέλεση Ανακατέψτε τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ. Σε ένα μεγάλο μπολ συνδυάστε το σπανάκι, τις ελιές, το κρεμμύδι και τις φράουλες και ρίξτε τη μισή ποσότητα σάλτσας. Ρίξτε από πάνω τα καρύδια, το αβοκάντο και το τυρί. Προσθέστε την υπόλοιπη σάλτσα προτού σερβίρετε.