Αναβαθμίστε την κλασική λεμονάδα! Υλικά 4 1/2 φλιτζάνια φρέσκιες φράουλες, κομμένες 4 λεμόνια 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη ή στέβια Νερό Παγάκια Εκτέλεση Ρίξτε τις φράουλες και 1 φλιτζάνι νερό στο μπλέντερ και λιώστε μέχρι να γίνει το μίγμα κρεμώδες. Έπειτα, σουρώστε το μίγμα και στύψτε τα λεμόνια. Σε ένα βάζο ρίξτε 1/2 φλιτζάνι νερό και τη ζάχαρη και ανακινήστε. Σε μια κανάτα με παγάκια μέχρι τη μέση, ρίξτε το χυμό φράουλας, το χυμό λεμονιού και τα 3/4 από το μίγμα ζάχαρης. Προσθέστε 4 ποτήρια παγωμένο νερό και ανακατέψτε. Προσθέστε κι άλλη ποσότητα από το μίγμα ζάχαρης αν θέλετε. Σερβίρετε τον χυμό παγωμένο.
23 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00