Υλικά 3 ώριμα μάνγκο 1 1/2 φλιτζάνι κρέμα καρύδας 2 κουταλάκια ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Ξεφλουδίστε τα μάνγκο και κόψτε τα σε κομμάτια. Πολτοποιήστε τα κομμάτια. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε την κρέμα καρύδας και χτυπήστε τη μαζί με τον πολτό μέχρι να γίνει κρεμώδης. Προσθέστε τη ζάχαρη. Γαρνίρετε τη μους με φρέσκα φρούτα ή σταγόνες μαύρης σοκολάτας. Ψύξτε τα για λίγες ώρες και σερβίρετε για μια γλυκιά απόλαυση!