Υλικά 3 ώριμα μάνγκο 1 1/2 φλιτζάνι κρέμα καρύδας 2 κουταλάκια ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Ξεφλουδίστε τα μάνγκο και κόψτε τα σε κομμάτια. Πολτοποιήστε τα κομμάτια. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε την κρέμα καρύδας και χτυπήστε τη μαζί με τον πολτό μέχρι να γίνει κρεμώδης. Προσθέστε τη ζάχαρη. Γαρνίρετε τη μους με φρέσκα φρούτα ή σταγόνες μαύρης σοκολάτας. Ψύξτε τα για λίγες ώρες και σερβίρετε για μια γλυκιά απόλαυση!
Μους με γεύση μάνγκο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ